RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca med viktig scoring

SCORET: Mats Zuccarello Aasen jublet for sin scoring.
SCORET: Mats Zuccarello Aasen jublet for sin scoring. Foto: Kelvin Kuo (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
New York Rangers vant igjen.

ANAHEIM DUCKS - NEW YORK RANGERS 1-4:

Mats Zuccarello Aasen vartet opp med en scoring da hans New York Rangers slo Anaheim Ducks i NHL torsdag morgen. Ranger vant kampen med 4-1.

Nordmannen satte inn Rangers' tredje mål i kampen.

Den første perioden endte uten scoringer, men i andre periode tok gjesten fra New York ledelsen ved Derick Brassard. I sluttperioden la Rick Nash på til 2-0 for New York, men Francois Beauchemin reduserte noen minutter senere.

Slik sett var Zuccarellos scorings vært viktig, siden kampen sto litt å vippet på stillingen 2-1 til Rangers. Dominic Moore fastsatte resultatet til 4-1.

Ranger har vært i god form den siste tiden og vunnet elleve av de tolv siste kampene. Zuccarello, som åpnet sesongen litt tregt, ser også ut til å ha funnet storformen og står nå bokført med 20 poeng i årets sesong.

Nordmannen har scoret seks ganger og bidratt med 14 assists. Hele elleve av disse 20 poengene har kommet i løpet av de siste 12 kampene.

Zucca fikk totalt 16 minutter og 17 sekunder på isen torsdag.

Oslogutten gikk tidligere denne sesongen forbi Espen Shampo Knutsen på antall poeng i NHl totalt og ser ikke ut til å stoppe før han har lagt den nåværende Vålerenga-treneren langt bak seg.

Rangers har nå spilt 36 kamper denne sesongen og plukket 46 poeng. Laget til Zuccarello har spilt noe færre kamper enn en del av de andre lagene.

Se høydepunkter fra kampen (med tillatelse fra Viasat):

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere