Zucca-poeng i Rangers' tredje strake seier

FORNØYD: Mats Zuccarello har gjort poeng i tre kamper på rad - og Rangers har vunnet alle tre matchene.

FORNØYD: Mats Zuccarello har gjort poeng i tre kamper på rad - og Rangers har vunnet alle tre matchene. Foto: Jason Franson (Ap)

Og Mats Zuccarello har gjort poeng i tre kamper på rad for New York Rangers.

15.12.14 08:17

Natt til søndag kjørte New York Rangers over Vancouver Canucks og vant 5-1 i sin første kamp på borteturneen på vestsiden av Canada.

Mats Zuccarello bidro med assist i det viktige 1-0-målet da Rangers fulgte opp seieren over Canucks med en 2-0-seier mot Edmonton Oilers.

2-0-målet kom i tomt bur etter at Oilers hadde tatt ut keeper Ben Scrivens i et forsøk på å utligne til 1-1.

- Det var viktig med fire poeng på to matcher her. Dette var en bra bortekamp og vi spilte spesielt godt defensivt, sier Zuccarello til Nettavisen.

Haslegutten har helt rett. Oilers klarte ikke å sende mer enn 16 skudd på Henrik Lundqvist, som holdt nullen for femte gang denne sesongen.

- Nå får vi dra til Calgary og kjøre på der også! smiler Zuccarello.

Rangers tok ledelsen gjennom Dan Girardi etter 16,04 minutter av første periode. I tillegg til Zuccarello hadde også Rick Nash en assist der.

Rangers' nummer 61 har dermed gjort poeng i ti kamper på rad, for første gang i sin karriere. Zuccarello har gjort poeng i tre kamper på rad. Han scoret to av målene mot Canucks ett døgn tidligere.

New York Rangers spilte for øvrig uten Derick Brassard, som har pådratt seg kusma, i likehet med mange andre spillere i NHL. Selv superstjernen Sidney Crosby er slått ut av denne barnesykdommen.

Når 28 av 82 grunnseriekamper er spilt, ligger fjorårsfinalist New York Rangers på fjerdeplass i Metropolitan Division med 32 poeng. Det er ti poeng bak divisjonsleder Pittsburgh Penguins, men bare ett poeng bak den viktige tredjeplassen, som garanterer billett til sluttspillet.

Se høydepunktene her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.