RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca-scoring da Rangers slo Sabres

MÅL: Mats Zuccarello Aasen scoret mot Buffalo Sabres.
MÅL: Mats Zuccarello Aasen scoret mot Buffalo Sabres. Foto: Timothy T. Ludwig (Reuters)
Sist oppdatert:
Snudde etter marerittstart.

Mats Zuccarello scoret kampens siste mål da New York Rangers slo Buffalo Sabres 3-1 og tok sin femte strake borteseier i NHL fredag.

Nordmannen gjorde sitt tolvte mål for sesongen litt over åtte minutter ut i midtperioden. Hittil i grunnserien står Zuccarello med 34 målpoeng.

Rangers har vist ypperlig borteform i det siste, men det begynte dårlig i Buffalo. Allerede etter 14 sekunder slapp NHL-debutant Mackenzie Skapski inn scoringen som sendte vertene opp i føringen.

- Det var tøft. Å være bortelaget, og så scorer de etter 14 sekunder, det er ikke den starten du vil ha. Men jeg kom tilbake og var gull resten av kampen, sa målvakt Skapski ifølge Rangers' nettsider.

Slo tilbake
New York Rangers lå ikke under lenge. Etter underkant av seks minutter utlignet Carl Hagelin på en løs puck fra J.T. Miller.

Midtperioden var bare 37 sekunder gammel da Rick Nash satte inn Rangers' mål nummer to. Deretter avsluttet Zuccarello til 3-1 på en Nash-pasning.

I tredje periode hadde Sabres flest skudd, men det kom ingen flere scoringer i kampen.

Hjemmerekke i vente
Zuccarello var på isen i totalt 16.52 minutter. Han hadde +1 i pluss/minus-statistikken.

Målvakt Skapski hadde 24 redninger i løpet av kampen, og den uheldige starten var dermed glemt. Rangers møter Columbus Blue Jackets søndag, en kamp som er starten på en rekke hjemmekamper. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere