*Nettavisen* Sport.

Zuccarello får kritikk av treneren

KLAR FOR JAKT: Mats Zuccarello og hans New York Rangers vant borte mot Chicago Blackhawks da NHL startet sesongen 2015/16 natt til torsdag, norsk tid. Foto: Alex Trautwig (Getty Images)

Alain Vigneault er misfornøyd med nordmannen og hans to rekkekamerater.

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello var den første til å erkjenne at sesongåpningen, som endte med seier for hans New York Rangers borte mot regjerende mester Chicago Blackhawks, ikke var noen god kamp for hans egen del.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

- Det var deilig å være tilbake, men det var tungt i dag, det kan jeg innrømme. Rekka vår var vel den dårligste utpå der, sa oslogutten til TV 2 etter 3-2-seieren.

Også rekkens best betalte spiller, Rick Nash, kom med en kommentar i den samme gaten.

- Vi vet at rekka vår må vre bedre. Vi vant kampen og det er det viktigste, men det var åpenbart ingen kjemi mellom oss og vi hadde ingen følelse for pucken, sa Nash.

Den samme vurderingen har Rangers' trener Alain Vigneault gjort. Han mener at Zuccarello, Nash og Derick Brassard må heve seg betraktelig til fredagens bortekamp mot Columbus Blue Jackets.

- Mine forventninger til den rekka er så høye. Jeg mener at de er tre elitespillere som må komme ut og spille hardt hver kveld. Hvis du spør dem, vil de kanskje si «Å, men vi starter alltid tregt». Til det sier jeg «Kjemp hardere. Spill litt hardere, så kommer dere raskere i gang», sier Vigneault ifølge New York Daily News.

Lokalavisens reporter Pat Leonard forteller at Zuccarello brøt inn da Brassard fikk spørsmål om han var forbannet over hvor svak kamp førsterekken til Rangers hadde levert.

- Hvordan kan du være forbannet når du har vunnet? var Zuccarellos respons.

Nordmannen leverer iallfall varene verbalt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag