*Nettavisen* Sport.

Zuccarello fortsetter å herje

MÅL: Mats Zuccarello er i en enorm form for tiden.

MÅL: Mats Zuccarello er i en enorm form for tiden. Foto: Robert Mayer (Reuters)

New York Rangers fant tilbake til vinnersporet med 5-4 over Florida Panthers i NHL lørdag. Mats Zuccarello noterte to assists før han scoret på lekent vis.

22.11.15 12:06

FLORIDA PANTHERS - NY RANGERS 4-5:
Nordmannen er Rangers overlegne poengkonge med 10 mål og 11 assists fra sesongens 20 første kamper. Nestemann på lista er Derick Brassard med sine 14 målpoeng.

Mot Panthers, der Rangers skulle slå tilbake etter sitt første tap på ti kamper (1-2 for Tampa Bay Lightning), viste Zuccarello nok en gang hvor viktig han er blitt for New York-laget.

LES OGSÅ: Martinsen med sitt første mål i NHL

Nash-hattrick

Etter to assists, begge omsatt i mål av Rick Nash, var det Oslo-mannens tur til å sende Rangers i ledelsen halvveis i tredje periode. Zuccarello stakk fra vertenes forsvar og fikk pucken fra Derek Stepan. Deretter fintet han Panthers-keeper Roberto Luongo på baken og kunne smilende konstatere at Rangers var foran 3-2.

Likevel skulle Zuccarello havne i skyggen av målmaskinen Rick Nash, som det virkelig løsnet for lørdag kveld.

Etter at Panthers hadde hentet inn Rangers' 4-2-ledelse i sluttminuttene, slo Nash til i forlengningen. Hattricket var hans sjuende i karrieren og fikset to nye poeng for New York-laget.

Skuffet trener

Til tross for seieren var Rangers-trener Alain Vigneault alt annet enn fornøyd med kampen. Laget tapte på slutten i forrige kamp og holdt på å miste seieren også mot Panthers.

- De sier at du aldri skal kritisere en seier, men keeperen holdt oss inne i kampen. Vi spilte ikke bra i kveld. Keeperen ga oss en utrolig forestilling, og det er ingen tvil om at Rick Nash spilte en av sine beste kamper for året, sa Vigneault til Rangers-bloggen Blueshirts United.

Den svenske målvakten Henrik Lundqvist reddet 39 av 43 skudd og ble sammen med Nash og Zuccarello utslagsgivende for gjestene.

Neste Rangers-kamp spilles hjemme mot Winnipeg Jets mandag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.