RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello gjør comeback

KLAR: Mats Zuccarello.
KLAR: Mats Zuccarello. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Friskmeldt til sin egen veldedighetskamp i Stavanger.

Mats Zuccarello Aasen (27) pådro seg en alvorlig hodeskade i første runde av NHL-sluttspillet denne våren. Skaden oppsto da et skudd fra lagkamerat Ryan McDonagh traff ham på siden av hodet.

- Jeg fikk kraniebrudd, og blod på hjernen som gjorde at jeg ikke kunne prate. Jeg mistet også følelsen i armen, og i ansiktet. Det var tøft i starten, og jeg var redd. Jeg kunne ikke gå, eller røre meg på de to-tre første ukene. Men så gikk det ganske raskt fra å være skikkelig dårlig, til å bli pigg, fortalte Zuccarello til TV 2 for et par uker siden.

Oslogutten kunne derfor ikke hjelpe New York Rangers i resten av sluttspillet, som for broadwaylagets del endte med tap mot Tampa Bay Lightning i semifinalen.

Nå har spenningen vært knyttet til om 27-åringen skal rekke å spille i sin egen veldedighetskamp i Stavanger i neste uke, nærmere bestemt fredag 19. juni.

Torsdag bekrefter Zuccarello at han er friskmeldt og klar til å spille veldedighetskampen, som er til inntekt for Right To Play.

- Jeg spiller, sier Zuccarello til TV 2 Sporten.

I showkampen i Stavanger får vi også se flere av Zuccarellos lagkamerater fra NHL, samt norske kjendiser som Jon Almaas, Morten Ramm, Henrik Elvestad, Lasse Kjus, Kjetil André Aamodt, Mini Jakobsen, Jaa9 og OnklP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere