*Nettavisen* Sport.

Zuccarello hylles i verdens største avis

FÅR SKRYT: New York Times, som rangeres som verdens største avis, roser Mats Zuccarello Aasen for sitt spill.

FÅR SKRYT: New York Times, som rangeres som verdens største avis, roser Mats Zuccarello Aasen for sitt spill. Foto: Elsa (Afp / NTB scanpix)

Nordmannen trekkes frem som en av New York Rangers aller beste spillere.

31.03.15 09:11

Mats Zuccarello Aasen er en av New York Rangers' beste spillere.

Vi nordmenn synes det, majoriteten av New York Rangers-fansen mener det, og nå slenger verdens største avis seg på.

New York Times, som rangeres som verdens største avis, er ikke kjent for å være noen hockeyavis. og de er noe av det nærmeste Rangers kommer å ha en «lokalavis».

Tøff start på sesongen
Etter en treg start på sesongen har det for alvor løsnet for Zucca og hans lagkamerater.

Spesielt nordmannen har prestert godt, og etter et par trege måneder i starten av sesongen, har han nå plukket jevnt med poeng.

Avisen skriver blant annet:

«Zuccarello, 27, hadde en tøff start på sesongen. Han kjempet seg gjennom en kontraktsdisputt (med klubben før sesongen) og han sto med kun 23 poeng på 44 kamper for All Star-pausen. Hans problemer på isen førte til rykter om at han ville bli tradet vekk og spekulasjoner om at han ikke var verdt pengene»

«Men Zuccarello har vært en av Rangers' beste spillere siden pausen, med 24 poeng på de siste 29 kampene, og han skrev under på en fireårskontrakt 1. mars. Etter kontrakten var i havn har han tolv poeng på 14 kamper», skryter avisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

SJEKK SAKEN: Her er saken hvor Zucca hylles av verdens største avis. Foto: (Faksimile New York Times)

Skryt av rekkekompis
Lagkameratene har aldri lagt skjul på at de elsker Zuccas spillestil, og også treneren til rival Washington Capitals, Barry Trotz, har skrytt voldsomt av Zucca, og han har kalt ham for «NHLs mest undervurderte spiller».

Rekkekamerat Derek Brassard innrømmer at han nyter å spille sammen med nordmannen.

- «Zuke» spiller meget solid om dagen. Han spiller som om han er mye større, og det hjelper mye at han vinner puckdueller, selv om han er litt kortere enn alle andre, skryter Brassard ifølge New York Times.

Til avisen forteller Zucca at han trives med å spille med Brassard, og at de to har funnet kjemien både på og utenfor isen.

- Vi tar med oss kjemien ut på isen. Vi går bare ut og spiller og har det gøy. Jeg tror det er det viktigste, forteller Zucca.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.