RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello og Rangers deltar i begravelse

STÅR SAMMEN: New York Rangers har stått sammen med Martin St. Louis etter at superstjernen mistet sin mor.
STÅR SAMMEN: New York Rangers har stått sammen med Martin St. Louis etter at superstjernen mistet sin mor. Foto: Elsa (Afp / NTB scanpix)
Stiller opp for Martin St. Louis.

New York Rangers-trener Alain Vigneault bekrefter overfor ESPN at han tar med seg hele troppen til Montreal for å delta i begravelsen søndag.

Det er bare et døgn etter at laget møter Montreal Canadiens i NHL-sluttspillet, i den første kampen i best-av-sju-serien som utgjør den ene semifinalen.

- Vi har arbeidet sammen med NHL for å løse kalenderen. Begravelsen var planlagt lørdag. De kunne ikke flytte kampen, så på grunn av at Martin er den typen han er, ble begravelsen flyttet til søndag. Så vi reiser dit som et lag, sa Vigneault.

Frances St. Louis døde forrige torsdag etter hjertestans.

Martin spilte likevel både fredagens og søndagens kamp mot Pittsburgh Penguins, i samråd med familien sin. Veteranen scoret til og med det første målet for New York-laget i 3-1-seieren søndag.

- Det er morsdag og jeg har både faren og søsteren min her. Dette har vært en tøff tid for hele familien min. Det å kunne gi laget ledelsen her føltes godt, sa St. Louis etter målet. (©NTB/Nettavisen)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere