*Nettavisen* Sport.

Zuccarello på isen ved fire baklengsmål

Treneren tydelig misfornøyd etter marerittkamp for Zuccas rekke.

19.12.15 17:28

WINNIPEG JETS - NEW YORK RANGERS 5-2:

Mats Zuccarello hadde en sur kveld på jobben i NHL fredag. New York Rangers kom tidlig under og tapte 2-5 borte mot Winnipeg Jets.

Zuccarello noterte ingen målpoeng. Sammen med rekkekompis Derrick Brassard måtte han derimot tåle å gå av isen på toppen av en lite hyggelig statistikk.

Oslogutten endte sammen med Brassard på -4 i pluss/minus-statistikken etter å ha vært på isen ved fire av Jets' scoringer.

Rangers-trener Alain Vigneault var helt tydelig lite tilfreds med det han så fra sine antatt beste spillere i Winnipeg. Toppscorer Zuccarello er definitivt blant dem som passer i den kategorien.

Trener-kritikk

- Du kommer ikke bort ifra at akkurat nå, så har vi en del spillere, for ikke å si en god del av våre beste spillere, som sliter med spillet sitt, sier Vigneault til NHL.com.

- Det er jobben min som trener å hjelpe dem med å finne tilbake til spillet. Så enkelt er det, tilføyde han.

Zuccarello fikk bra med istid i den canadiske provinsen Manitoba, totalt 17.51 minutter.

Men det var Jets-løperen Bryan Little som ga Rangers en sur start ved å prikke inn to pucker i løpet av kampens første åtte minutter. Begge var assistert av Blake Wheeler.

Rangers reduserte til 1-2 ved J.T. Miller – og senere til 2-3 ved Dan Boyle i overtall – men det skulle ikke ta vertene lang tid å øke ledelsen på ny. Tyler Myers' 4-2-mål kom 16.14 minutter ut i annen periode, kort etter Boyles scoring.

Nye fem i sekken

Rangers jaktet en ny redusering og tok ut keeper Henrik Lundqvist i sluttminuttene for å få en ekstra utespiller på isen. Dette utnyttet Andrew Ladd til å sette inn 5-2-målet i åpent bur.

Også i kampen mot Minnesota Wild et døgn i forveien ble det fem baklengsmål for Lundqvist og Rangers.

Etter bortetap for Wild og Jets, vender Rangers nå snuten hjemover. Neste kamp spilles mot Washington Capitals i Madison Square Garden søndag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.