RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello-savn i Rangers-garderoben

HODESMELLEN i den siste kampen mot Pittsburgh Penguins vil trolig holde Mats Zuccarello på sidelinjen en stund.
HODESMELLEN i den siste kampen mot Pittsburgh Penguins vil trolig holde Mats Zuccarello på sidelinjen en stund. Foto: Bruce Bennett (Afp / NTB scanpix)
Nordmannens fravær blir svært merkbart.

Mats Zuccarello er ikke bare en viktig mann på isen for New York Rangers. Også i garderoben vil nordmannen bli savnet i skadefraværet.

- Ja, det kommer til å bli litt annerledes. Det blir stillere, konkluderer målvakt Henrik Lundqvist overfor northjersey.com.

Zuccarello fikk en puck i hodet mot Pittsburgh Penguins fredag. Ifølge flere medier har han pådratt seg en hjernerystelse, men klubben har så langt ikke bekreftet opplysningene.

Skribenten Andrew Gross, som følger Rangers svært tett, forteller om en garderobe og treninger som vil bli preget av nordmannens fravær.

«Zuccarellos bidrag både på og utenfor isen er en avgjørende brikke i Rangers-laget», skriver han.

Videre skryter både han og Rangers-spillerne av 27-åringens evne til å lette på stemningen.

- Han er god venn med alle. Han er en artig fyr som holder stemningen i garderoben på riktig nivå. Han vet når han skal spøke og når han ikke skal gjøre det. I tillegg er han en veldig god hockeyspiller, sier Kevin Hayes, som ikke er i tvil om hva som imponerer mest ved nordmannen.

- Kjærligheten hans til spillet. Han er en liten fyr, men han spiller stort, skryter Hayes.

Marty St. Louis vil etter alt å dømme ta Zuccarellos plass i Rangers' førsterekke når Washington Capitals står på motsatt side i neste sluttspillkamp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere