RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SCORET TO: Mats Zuccarello var på isen ved alle fem mål i kampen mot Ottawa. Målene til Rangers scoret han selv.
SCORET TO: Mats Zuccarello var på isen ved alle fem mål i kampen mot Ottawa. Målene til Rangers scoret han selv. Foto: Frank Franklin Ii (Ap / NTB scanpix)

Zuccarello scoret to, kåret til banens beste

Sist oppdatert:
Likevel var nordmannen skuffet etterpå.

NY RANGERS – OTTAWA2-3:

NEW YORK (Nettavisen):Med kun 2 minutter og 47 sekunder igjen av kampen satte Ottawa Senators Chris Neil inn en susende takling på New York Rangers Marc Staal som sendte sistnevnte hodestups inn i vantet. 

Det satte sinnene i kok hos Rangers og Mats Zuccarello Aasen, som bestemte seg for å ta igjen kraftig med nevene.

- Han tar en stygg takling på spilleren vår og det blir litt klabb og babb. Det er sånt som skjer, det, sier Zuccarello til Nettavisen.

Nordmannen fikk to minutters utvisning for ”roughing” og det fikk også Neil og hans lagkamerat Zack Smith. Zuccarellos lagkamerat Staal fikk derimot dobbel utvisning, noe som gjorde at Brad Richards også måtte i ”fryseboksen” og Rangers måtte jakte utligning i undertall.

Likevel var ikke Zuccarello i tvil om at han tok det rette valget.

- Jeg må forsvare egne spillere og de fikk en utvisning, de også, sier Zuccarello til Nettavisen.


Målshow

Zuccarello sto for begge målene til Rangers da han reduserte til både 1-2 og 2-3. Nordmannen har blitt mest kjent for sine lekre pasninger, men mot Ottawa sto han frem som en måltyv da han på begge scoringene styrte skudd fra henholdsvis John Moore og Marc Staal inn i nettet.

- Det var litt flaks, sier Zuccarello beskjedent til Nettavisen.

Lagkamerat Derek Stepan var derimot ikke like beskjeden på nordmannens vegne.

- Mats var veldig god som klarte å komme seg foran nettet og score noen viktige mål for oss, sier Stepan til Nettavisen.

Målene var Zuccarellos 18 og 19. mål for sesongen og han ble kåret til kampens beste spiller.

Zuccarello står nå med 57 målpoeng denne sesongen. Det er tre poeng mer enn nummer to i den interne poengligaen hos New York Rangers, Derek Stepan, til tross for at oslogutten har spilt fem kamper mindre enn Stepan. 


Sluttspill

Blåtrøyene fra New York trenger kun ett poeng for å sikre seg sluttspillplass, men tapet mot Ottawa betyr at de fortsatt må vente litt med å feire bragden. Zuccarello innrømmer at det var frustrerende at laget ikke klarte å sikre avansement på første forsøk.

- Selvfølgelig, men det ville seg ikke i dag og det var ikke bra nok. Vi gjorde ikke nok mål på sjansene våre, sier Zuccarello til Nettavisen.

Neste mulighet til å sikre det viktige poenget kommer natt til onsdag norsk tid mot Carolina Hurricanes.

Ottawa tok ledelsen 1-0 ved Mark Stone etter 12,45 minutters spill i første periode. Mika Zibanejad økte ledelsen til 2-0 etter 17,23 minutter. Zuccarello reduserte til 2-1 kun 5,25 minutter ut i andre periode, men Senators økte ledelsen på nytt til 3-1 ved Jason Spezza etter 8,27 minutter.

Zuccarello scoret sitt andre mål for dagen da han reduserte til 3-2 etter 11,55 minutters spill i andre periode.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere