Zuccarello sikret seier for Rangers

VANT: Mats Zuccarellos scoring i straffekonkurransen sikret New York Rangers seier.

VANT: Mats Zuccarellos scoring i straffekonkurransen sikret New York Rangers seier. Foto: James Guillory (Reuters)

Scoret i straffekonkurransen.

22.03.15 10:16

Mats Zuccarellos scoring i straffeslagkonkurransen sikret New York Rangers seier over Carolina Hurricanes natt til søndag norsk tid.

- Jeg satte full fart og forsøkte å gjøre en liten finte, for å se om keeperen gikk på den. Han fikk nesten kølla på pucken, men det var helt herlig å se at det ble scoring, sa Zuccarello til nhl.com.

Dette var hans 12 scoring på straffeslag på 26 forsøk. Nordmannen var den eneste som scoret i straffeslagkonkurransen natt til søndag, og han beviste nok en gang at han er en svært verdifull spiller for New York Rangers.

Da siste omgang var slutt i Raleigh i delstaten North Carolina, var stillingen 2-2. Zuccarellos tok Rangers' andre straffe og satte pucken i nettet. Dermed endte kampen 3-2.

- De siste ukene har vi ikke spilt vår beste hockey, mente Zuccarello. Han var på ingen måte helt fornøyd med kampen, selv om det altså endte godt med seier til slutt.

Godt lag
- At vi har sikret seirer, selv uten å spille på topp, viser at vi er et godt lag, mente nordmannen. Han håpet at formkurven for hele laget ville svinge mot bedre tider nå.

- Jeg både håper og tror vi snart kan komme tilbake for fullt og spille vår hockey, å få både spillet og kampene inn i vår stil, sa Zuccarello.

J.T. Miller og Jesper Fast scoret Rangers' mål i ordinær tid, ifølge NHLs hjemmeside. Hurricanes' Elias Lindholm scoret kampens første mål i første periode, mens Ryan Murphy utlignet til 2-2 i tredje periode.

I tillegg til scoringen fikk Zuccarello én assist, og Rangers' målvakt Cam Talbot reddet 28 skudd i løpet av kampen.

Litt defensive
Det var fullt fortjent med Rangers-seier lørdag, men likevel klarte North Carolina å henge godt med. Selv om Rangers lenge ledet 2-1 i siste periode, klarte North Carolina å utligne og sikre både forlengelse og straffeslagkonkurranse for å få en avgjørelse.

Nordmannen mente han og lagkameratene ble for defensive i den tredje og siste perioden.

- Vi kan ikke være fornøyde med siste periode, for vi klarte jo ikke å gjøre annet enn å trygge og sikre ledelsen. Det vi skulle ha gjort var å spille i vår stil og med mye mer selvtillit i og med at vi hadde ledelsen, mente Zuccarello.

Han var likevel stor nok til å berømme motstanderne for godt spill i en periode av kampen da de slet tungt. Og det betalte seg for North Carolina, men når det gjaldt som mest dukket altså Mats Zuccarello opp og avgjorde. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.