Zuccarello tangerer fortsatt «Shampo»

BLE IKKE HISTORISK: New York Rangers-spiller Mats Zuccarello (t.v.) ble poengløs i kampen mot New Jersey Devils. Dermed tangerer han fremdeles «Shampo». Her er nordmannen i duell med Jaromir Jagr.

BLE IKKE HISTORISK: New York Rangers-spiller Mats Zuccarello (t.v.) ble poengløs i kampen mot New Jersey Devils. Dermed tangerer han fremdeles «Shampo». Her er nordmannen i duell med Jaromir Jagr. Foto: Frank Franklin Ii (Ap)

Klarte ikke å bli historisk mot New Jersey Devils.

New York Rangers tok lørdag sin åttende seier på rad da New Jersey Devils ble slått med 3-1 i en NHL-kamp i ishockey. Mats Zuccarello ble poengløs i kampen og dermed ikke historisk.

Nordmannen klarte nemlig i forrige kamp å tangere Espen «Shampo» Knutsens poengrekord i NHL. Begge har nå 111 målpoeng. Dermed er det bare et tidsspørsmål før Zuccarello troner alene på topp som den nordmann som har tatt flest målpoeng (scoringer og assists) i amerikansk ishockey.

I lørdagens kamp mot New Jersey Devils ble det andrerekka i Rangers som sto for scoringene. Derek Stepan sørget for alle målene. Etter 18.14 i første periode scoret han på egen hånd 1-0 til Rangers, og i andre periode sørget han for 2-0 etter 07.38, assistert av rekkekamerat Martin St. Louis og backen Dan Boyle.

New Jersey Devils, som hadde flere spillere på sykdomslista med kusma, og som spilte sin første kamp med nye trenere, reduserte til 2-1 etter 10.23 i andre periode med et skudd fra Steve Bernier.

I tredje periode sørget Derek Stepan for sitt og Rangers' tredje mål etter 19.05 av perioden.

Mats Zuccarello fikk 14.36 minutter med istid i kampen. Han får en ny sjanse til å bli historisk mandag. Da står Dallas Stars for tur. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.