RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarellos Rangers møter Capitals

New York Rangers møter Washington Capitals i kvartfinalen i NHL-sluttspillet.
New York Rangers møter Washington Capitals i kvartfinalen i NHL-sluttspillet. Foto: Frank Franklin Ii (Ap)
Washington Capitals møter New York Rangers og Mats Zuccarello i kvartfinalen i NHL-sluttspillet etter seieren over New York Islanders tirsdag.

I en tett og jevn kamp hjemme i Verizon Center vant Capitals til slutt 2-1 og dermed 4-3 i kamper etter at Evgeny Kuznetsov hadde satt inn den avgjørende scoringen drøye sju minutter før full tid.

Når kvartfinaleserien mot Rangers starter, er foreløpig ikke fastsatt. Det som er sikkert er at Rangers som var NHLs beste lag med sine 113 poeng i grunnspillet, er garantert å starte på hjemmeis i Madison Square Garden i alle rundene i sluttspillet.

Dette er fjerde gang på fem år at Rangers og Capitals møtes i kampen om Stanley Cup-trofeet

Det er imidlertid svært tvilsomt om Mats Zuccarello er i stand til å stille i første kamp etter at han ble truffet av en puck i hodet i oppgjøret mot Pittsburgh Penguins fredag.

Ifølge NBC skal det trolig være snakk om en hjernerystelse for nordmannen. I verste fall kan resten av sesongen ryke for Rangers-spilleren, som etter en god sesong har blitt skadd på verst mulig tidspunkt.

Zuccarello fikk 49 poeng i grunnspillet etter å ha notert seg for 15 mål og 34 målgivende pasninger. I de fem kampene mot Penguins noterte han seg for to assist. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere