RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarellos stjernekompis skjelt ut

SKUFFER IGJEN: Rick Nash er inne i sitt tredje strake sluttspill for New York Rangers, og for tredje gang leverer han en elendig målproduksjon sammenlignet med grunnserien.
SKUFFER IGJEN: Rick Nash er inne i sitt tredje strake sluttspill for New York Rangers, og for tredje gang leverer han en elendig målproduksjon sammenlignet med grunnserien. Foto: Bruce Bennett (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Han spiller forferdelig dårlig.

Rick Nash er den best betalte utespilleren i New York Rangers med sin årslønn på 7,9 millioner dollar denne sesongen - altså 59 millioner norske kroner.

I retur forventer både Rangers og fansen at Nash scorer mål. Det gjorde han til gagns i grunnserien, da han puttet 42 ganger på 79 kamper, men i sluttspillet har han bare scoret to mål på fjorten kamper.

Faktisk har Nash bare scoret seks mål på totalt 51 sluttspillkamper for New York Rangers, fordelt på tre sesonger.

30-åringen, som var førstevalg i 2002-draften, har pådratt seg et rykte som en som underpresterer når det virkelig gjelder.

Mats Zuccarellos lagkamerat fikk så ørene flagret av den tidligere NHL-spilleren Keith Jones, som dekket kamp to mellom Rangers og Tampa Bay Lightning for NBCSN natt til tirsdag.

- Han blir mindre og mindre synlig jo dypere man kommer ut i sluttspillet. Vi så det i fjor også. Alle har lyst til å la tvilen komme Rick Nash til gode, siden han er så god i grunnserien, men han leverer forferdelig dårlig hockey for tiden, sier Jones.

NBCSN-eksperten, som selv spilte ni sesonger i NHL, mener at Nash krymper når kampene blir viktige.

Det gjør definitivt ikke Tyler Johnson i Tampa Bay Lightning, som scoret tre mål i 6-2-seieren natt til tirsdag og nå har gjort 16 poeng på 15 sluttspillmatcher.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere