Gå til sidens hovedinnhold

Viser de raua?

Det kan gå mot store penger på Biri i dag, og vi tror konkurrentene må se langt etter ”stussen” til Stee Raua!

Sportspills meny søndag:
V64 Årjäng: Bjørn Goop er til å stole på
Tippetips: Åpent El Clásico
Oddstips 1: Southampton til 2,45

Oddstips 2: Sarpsborg skal opp
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport

Søndagens hestemeny starter opp med lunsjtrav til Jägersro galopp (vi kan spille V4 og DD dit) før Årjäng i Sverige og Harstad overtar på ettermiddagen, og vi har tips til V64-løpene på grensebanen. På kvelden er det Biri travbane som er alene på valen om å arrangere travløp, og da er det dobbel V5 som gjelder.

Sportspill er i ferd med å legge nok en strålende uke på tipsene bak seg, og så langt har vi spilt inn flotte 57 500 kroner på våre foreslåtte spill denne uken. Måtte det bare vare (og i flytsonen har man lett for å gjøre de rette tingene underveis), og på Biri i dag synes vi det ligner en topp vinnersjanse for vår banker for dagen.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en hest som har vandret i mørket en stund. Søndag skal han til lukene på denne 15-oddseren i V5-3A på Biri

Det kan som sagt ligge store kroner i luften i begge rebusene ved Mjøsas bredder denne gangen, og vi spiller system på våre største spilleforslag i både A og B-spillet. Systemene er på hhv 1408 og 1500 kroner, og alle de fire kupongene i hvert av de to spillene, kan du få kjøpt nederst i denne artikkelen!

Innleveringsfrister Biri søndag!
V5A kl. 18.00
V5 kl. 19.10
DD kl. 20.10

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi tror på et feilfritt løp!
Vi har to svært spennende rebuser å se frem til på Biri denne søndagen, og vi er ikke i tvil om at vår banker for dagen er godt klar av de øvrige konkurrentene til slutt, vel å merke i en feilfri utgave. Vi snakker da om 2 Stee Raua i V5A-4/V5B-1, og hvis undertegnedes teori om den hesten stemmer, ja så er hun totalt overlegen i dag.

Det ser nemlig ut til å være litt nerver i denne hoppa, og når hun har sett startbilen i de tre siste startene, synes vi hun har gått å knytt seg litt. Det tror vi kan være en årsak til galoppene, og hun så i hvert fall langt mer avslappet ut ved de to triumfene øverst i raden på 31.3 full vei med dagens startmetode. Totalt overlegen begge gangene, og vi tror sterkt på seier også i dag.

I den siste starten viste Steinsvad Eld-datteren overlydsfart mellom galoppene, og den siste galoppen tar kusken på sin kappe (ble vel ivrig i jakten på en seier der). Fjerde på 32.0 full vei ved den anledningen, og i dag støter hun på hester som ikke er i nærheten av å kunne matche henne på kapasitet. Da bankerspiller vi med god tro, og ved suksess bokfører i så fall hoppa årets fjerde triumf.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 2 B: 3-8-4-7-9 C: 1-10-5-6-11-12 D: 13

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1, 2100 meter voltestart
Urutinerte varmblodshester på farten i lavt grunnlag i innledningen på denne rebusen, og da er bred gardering å anbefale. Et fint løp etter tidlig galopp gikk 3 Gladiator Gull til femte i debuten, og dette var snakk om en fin type. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og vi tror på en toppp vinnersjanse i en feilfri utgave. Fikk maks som femte på fine 17.9 full vei fikk 2 Beauty Pedro i den siste starten (alt for tøft ute i den nest siste starten), og med en tilsvarende innsats på søndag, er hun seiersaktuell i et løp som dette.

Av de bedre skal 6 Survival Brazz være (godkjent til sjette på 18.3 full vei i den siste starten, og løp i kroppen etter en mindre pause har trolig gjort godt), mens trioen 4 Mamie`s Orion Star (fikk sølv i den siste starten, og hun viste fremgang da), 9 Saturday Speed (hoppet seg vekk etter pause i den siste starten, men kapasiteten er ikke så verst) og 12 Magnetic (vant i billig lag i den siste starten, men det er ikke voldsomt mye tøffere i mot i dag), også er snakk om tidlige garderinger.

Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 2-6-12-4-9 C: 8-5-11-14 D: 7-10-13-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-2, 2600 meter autostart
Dette stayerløpet for varmblodshester teller ikke mer enn syv deltagere, og vi kan ikke med vår beste vilje få øye på mer enn fire vinnerkandidater. Helpigg i mål etter sen luke i den siste starten var 7 Hidalgo til fjerde på 16.9 full vei mot klart bedre konkurrenter enn dagens, og vi tror både distansen og baneprofilen taler til fordel for 4-åringen. Klart mest spennende på kryssene med sine 13 %, og vi bankerspiller på lillebongen.

Noen stor stjerne er ikke 6 Waldemar M.M. snakk om, men det må han heller ikke være for å kunne vinne et løp som dette (vant på 16.5 full vei i den siste starten). Den lange distansen er trolig en klar fordel for 1 Ubert Mourotais, og da krysser vi på våre to største spilleforslag (avsluttet bra til fjerde på 17.2 full vei i den siste starten). Vi har ikke blitt imponert av 5 Sharp Muscles så langt, og når treneren ligger litt lavt etter litt pause, krysser vi først på vårt store system.

Vår rangering V5A-2: A: 7 B: 6-1-5 C: 3-2 D: 4

HTML EMBED

V5A-3, 2100 meter autostart
Det er fine hester på farten i dette kaldblodsløpet, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Fem hester hever seg dog litt over mengden, og en naturlig favoritt må 10 Spang Jotroll være snakk om. 7-åringen gikk en rekke sterke løp før litt pause, og dersom formen er inntakt etter litt opphold, legger Minor-traveren dette feltet på rygg til slutt. Fullførte strålende til femte på 28.2 i et langløp hvor Spydermann Ø.K. var en vinner i den siste starten, og hesten kan skli fint igjennom i ryggen på 3 Jarli Mai ned startsiden.

Absolutt toppform holder 3 Jarli Mai, men 6-årshoppa må som kjent ha det litt på sine egne premisser for å kunne yte maks. Ryggløp i det lengste for å spille ut speeden til slutt, og dersom det klaffer med løpsopplegget, er hun en brennhet seierskandidat. Sølv på 27.6 full vei i den siste starten, og da var det kun svært gode Trineline som var foran i mål. Tøff også fra tet i den nest siste starten, og 6-årshoppa har åpenbart funnet et nytt gir.

Formkurven peker kun en vei på 8 Rinde Rappen, og det er opp. Det var riktignok billig i mot ved triumfen på 28.0 full vei i den siste starten, men 8-åringen speeder fort til slutt med riktig reise underveis. Spennende til står 1 Baldergutt (han så lenge seiersfarlig ut mot Smedviktor i den siste starten før han hoppet seg vekk), mens egenrådige 6 Gikling Balder får stå som en outsider etter litt pause.

Vår rangering V5A-3: A: 10 B: 3-8-1-6 C: 5-7-4-9 D: 11-2

V5A-5/V5B-2, 2100 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er mange også i dette varmblodsløpet, og på vårt store system stryker vi kun to hester. Klart best på kapasitet er 11 Alegra som kommer tilbake etter lang pause, og treneren har ikke for vane å sende hestene sine til start hvis ikke alt er på stell. Gikk 14.9 full vei som best i sommer i et løp Bogle Superb var en vinner, og på Biri har 6-årshoppa vunnet to løp tidligere. Sliter til tider litt med aksjonen, og da flyter det langt bedre på dagens arena.

To strake triumfer nå på slutten har 6 Victory Line å vise til, men vi synes 5-åringen så klart bedre ut i seiersløpet i den nest siste starten, enn når vi bankerspilte ham i den siste starten. Står litt langt ute med en rekke startkjappe på innsiden i dag, og da kan det fort bli en tung tur rundt for favoritten. Da tror vi han er sårbar, og da snakker vi om en favoritt i fare (ingen stjerne dette).

Spennende til står 3 Quiet Starlight, og 5-årshoppa er slett ikke så verst på sitt beste. Det meldes om skoløs rundt om for første gang, og det er spennende nok. Kinkig til står 8 Tropical Storm, men formen er uforandret fin. Det var faktisk slik at 4 Bebe Va Bene gikk pigg i mål uten å få luke i den nest siste starten (fjerde på 16.7 full vei), og da får 7-årshoppa stå som en outsider, sammen med 1 Sassy Kosmos (sikret et fint løp).

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 11 B: 6-3-8-4-1 C: 9-10-7-2 D: 5-12

V5B-3, 2100 meter autostart, monte!
Vi har et monteløp for varmblodshester å forholde oss til i den tredje avdelingen, oog disse løpene elsker vi! Not, men vi må prøve å vurdere de så godt vi kan. Vi synes 8 Orion K. ligner en klar favoritt, og med en tilsvarende innsats som ved triumfen på 16.7 full vei i denne grenen i den tredje siste starten, ja så bli ikke 6-åringen lett å slå. Sjenert til galopp i den siste starten, og vi bankerspiller på lillebongen.

En svært spennende start i denne grenen gjør 9 Pentagon, og sammen med dyktige Liv Pedersen må 5-åringen være snakk om det opplagte motbudet til favoritten. Det ble sølv bak favoritten for 5 Now Or Never i den tredje siste starten, og da skal 6-åringen være tidlig aktuell også i dag. To fine monteløp gikk 7 Pantini øverst i raden, og i en feilfri utgave er trolig ikke Glittum-traveren ueffen.

Vår rangering V5B-3: A: 8 B: 9-5-7 C: 2-4 D: 3-10-6-1

V5B-4, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester venter oss i den fjerde avdelingen i B-spillet, og vi synes tre hester hever seg klart over mengden. Vi kan dog strekke oss til å si at løpet inneholder fem vinnerkandidater, og fremst setter vi speedkula 10 Fjell Balder. Det ble en lett seier til slutt når åpningen kom som bestilt ut i oppløpet ved triumfen på 31.0 full vei i den siste starten, og en kjapp sprint skal være en klar fordel for 4-åringen. Speeder trolig ned samtlige til slutt med fine rygger til ut i oppløpet, og vi bankerspiller i DD.

Forbedret med løp i kroppen er trolig 5 Hornnes Even, og 6-åringen er snakk om hesten å fange fra tet til slutt. Gikk en rekke sterke løp i sommer, og innsatsen til fjerde på 29.1 over aktuell distanse fra ”dødens” i den siste starten var godkjent. Vi synes 12 Valle Arja fullførte strålende til sølv på 28.7 på en sprint i den siste starten etter tidlig galopp, og 5-årshoppa holder da åpenbart toppform (aldri kjempet slik tidligere). Sporet er ikke det beste i dag, men fartsressursene er enorme der i gården (og med litt flyt på veien er det ikke helt utenkelig at hun kan rekke helt frem til slutt).

Vår rangering V5B-4: A: 10 B: 5-12-7-8 C: 9-11-6-1-2-4-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5B-5, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og her er det mange som er på tetjakt. Da kan det fort bli en voldsom innledning på dette løpet, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg litt opp (og på vårt store system stryker vi da ingen). En naturlig favoritt synes vi dog at 4 Gjølmes Super må være, og 5-åringen er ikke avhengig av teten for å kunne vinne dette løpet. Veldig god til tredje på 14.9 full vei bak gode Bagpipe i den siste starten, og da fikk han ikke fritt spillerom til slutt.

Forbedret med løp i kroppen er trolig 6 T.S. Milagro, og kapasiteten er veldig fin på 5-åringen. Avsluttet godt uten å få premie på 15.0 over aktuell distanse i fra et iskaldt spor i et tøft V75-løp i den siste starten, og dagens arena tror vi kan passe Brinch-traveren bra. Kapasiteten er udiskutabel på 9 American Sine, men 7-åringen sliter åpenbart litt med det helsemessige (varierer veldig i prestasjonene). Vant lett på fine 14.1 på en sprint i den nest siste starten, og i dag kan det fort bli dønn riktig for Gulbransen-traveren med tøft tempo i front.

Vi synes 8 Wendy Way holdt tappert til tredje fra tet på 16.5 i et langløp i den siste starten, men sporet er ikke gull i dag. Dog mye fart i beina, og det er ikke utenkelig at kusk Gunnar Austevoll kan dette ned i et pent utvendig par direkte (da er hun i så fall seiersfarlig). Spennende etter pause er 7 Juliano Diamond (veldig fin kapasitet på denne storvokste krabaten, og treneren har fin form på stallhestene om dagen), mens ved overpace på løpet, tror vi heller ikke at 11 French Open er helt sjanseløs. Litt for tøft ute i den siste starten, men han er en habil sprinter på sitt beste.

Vår rangering V5B-5: A: 4 B: 6-9-8-7-11 C: 3-1-12-10-2-5

Stort abc-system i V5A-spillet!
Innleveringspris, kr. 1408.- (over fire bonger)
Stamme 3600 rekker (10*4*9*1*10)
A: 3 B: 2-4-6-9-12 C: 5-8-11-14
1-5-6-7
A: 10 B: 1-3-6-8 C: 4-5-7-9
2 Stee Raua
A: 11 B: 1-3-4-6-8 C: 2-7-9-10

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 360.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 360.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 288.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Stort abc-system i V5B-spillet!
Innleveringspris, kr. 1500.- (over fire bonger)
Stamme 3600 rekker (1*10*6*5*12)
2 Stee Raua
A: 11 B: 1-3-4-6-8 C: 2-7-9-10
A: 8 B: 5-7-9 C: 2-4
5-7-8-10-12
A: 4 B: 6-7-8-9-11 C: 1-2-3-5-10-12

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 360.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 540.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 225.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 375.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken