RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bastiansen, Anders; ishockeyspiller
Bastiansen, Anders; ishockeyspiller Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Viser nordmenn i svensk hockeyfinale

Spillselskap lokker med svenske hockeykamper.

Spillselskapet Unibet viser alle finalekampene i Sverige direkte, der Färjestad med nordmennene Anders Bastiansen og Marius Holtet kjemper om hockeygull mot Skelefteå.

- Norske hockeyfans kan se og spille live-odds på alle finalekampene i SM-sluttspillet direkte på vårt nettsted, forteller PR og samfunnskontakt Mads Jørgensen i Unibet.

Unibet har kjøpt webrettigheter til en rekke kamper, turneringer og ligaer over hele verden, i blant annet ishockey, fotball, tennis, golf, volleyball og basketball som Propaganda tidligere har skrevet

- Dette er et attraktivt tilbud for våre kunder. Vårt liveodds-tilbud fortsetter å vokse, og Norge er et av landene med størst kundevekst og seere i dette segmentet, sier Jørgensen.

De norske landslagskjempene åpner SM-sluttspillet på hjemmebane tirsdag kveld, med seier 5-4 i den første finalekampen. Finalespillet går best av fem kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere