Gå til sidens hovedinnhold

Visste ikke om ny lagkamerat

Branns Ramiro Corrales visste lite om at de hadde fått ny spiss, men han hadde registrert hvem Vålerenga signerte.

(iBergen.no) Venstre back Ramiro Corrales er på vei bort fra Brann. Amerikaneren har over tid uttalt at han ønsker seg tilbake til USA. En avklaring rundt hans fremtid er ventet å komme i løpet av kort tid.

Brann har fått et konkret bud fra den amerikanske ligaen MLS. I motsetningen til i Europa er det ligaen som tar kontakt med selgende klubb i overgangssaker. Ifølge Corrales selv er det hans gamle klubb San Jose Earthquakes som har levert inn budet.

- Dette visste jeg ikke
Budet kom like etter nyttår.

Én av forutsetningene for å slippe amerikaneren var at situasjonen rundt backkollega Erlend Hanstveit ble avklart. De siste ukene har engelske Wolverhampton og Brann forhandlet om ostringen uten at det resulterte i salg. Tirsdag meldte Brann om at han ikke ville bli solgt til England.

Corrales hadde ikke fått med seg, den for ham, spesielt viktige nyheten.

- Tuller du? Blir han ikke solgt? Dette visste jeg ikke. Ingen har fortalt meg at de skulle beholde ham (Hanstveit). Jeg trodde han var på vei til England. Hvis Erlend blir bør mulighetene være større for at jeg får gå, sier Corrales til iBergen.no.

Han hevder han ikke har hørt noe om at Hanstveit blir i Brann verken fra Bruun-Hanssen eller hans agent Patrick McCabe.

Visste om VIF-overganger
- Noen kunne fortalt meg dette, verken Brann eller agenten min har sagt noe. Nå regner meg mulighetene for å gå som enda større, sier Corrales og ler lett.

Til tross for at han ikke hadde fått med seg hva som foregikk i egne rekker hadde han registrert et par Vålerenga-overganger.

- Jeg har hørt at Martin (Andresen) hentet Bengt (Sæternes) til Vålerenga. Da blir vel de fortsatt gode kompiser. Jeg har også sett at de hentet inn noen gode spillere, det kan bli bra for dem i år, sier Corrales.

Han hadde heller ikke fått med seg at Brann hadde signert angriperen Njogu Demba-Nyrén da iBergen.no snakket med ham.

- Jeg har vel ikke lenge igjen der uansett, sier Corrales.

Bruun-Hanssen har ikke svart på iBergen.nos henvendelser i denne sakens anledning. Corrales' agent forteller til iBergen.no at han ikke kjenner til situasjonen rundt Erlend Hanstveit og at han fokuserer mer på å få til en overgang for sin egen spiller.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag