RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Peder Torp Mathisen

Viste kjærligheten på tribunen

Sist oppdatert:
Bokstavelig talt.

Gro Hammerseng var lørdag på plass i Arena Larvik som tilskuer. Med hver sin kjærlighet på pinne kunne hun og samboer Anja Edin registrere at lagvenninnene til slutt tok hjem en komfortabel topoenger i den første hjemmekampen i Champions League.

Tilskuerrollen er ikke helt ukjent for 31-åringen.

- Jeg har god trening i å se kamper fra tribunen, sier gravide Hammerseng leende, og sikter til de mange skadene som i perioder har satt henne ut av spill.

- Men nå er at det er selvvalgt, og sånn sett er det litt annerledes. Jeg skulle selvsagt gjerne vært på banen om det var mulig. Champions League-kamper er oppgjør jeg trives spesielt godt i.

På ØPs spørsmål om hvordan den vordende mors tilstand er for øyeblikket, svarer Hammerseng:

- For øvrig går det bra. Ikke har jeg merket så mye til morgenkvalme heller.

SERBIA: Anja Edin håper å få med seg Gro Hammerseng til EM.. Her er de to sammen på Arena Larvik i oktober 2011.

Hammersengs nåværende kontrakt med LHK går ut etter sesongen. Hun forteller til ØP at hun er i «en god dialog» med klubben om en kontraktsfornyelse.

LHK vant 37 - 25 over det kroatiske laget Podravka lørdag. Hammerseng sier hun syntes det var veldig gøy å følge kampen.

- Jeg synes vi er mye mer direkte i angrepsspillet enn sist, men det har selvfølgelig sammenheng med at Podravka nok ikke er et like godt lag som Viborg, sier Hammerseng.

Les flere saker på op.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere