NORGE - ROMANIA 34-31: Med 13 minutter igjen å spille lå Norge under med 24-28 mot Romania, og så ut til å gå på et stygt tap i vennskapsturneringen Møbelringen Cup.

Men så startet opphentingen - godt hjulpet av reservekeeper Terese Pedersen, som stengte igjen målet mot slutten av kampen.

Reservepreget
Romanias firemålsledelse ble snudd til 34-31 i Norges favør, som dermed kan ta med seg en god porsjon selvtillit videre i oppladningen mot VM i Kina i desember.

For både Tonje Larsen og Kristine Lunde-Borgersen hvilte under kampen mot Romania, i tillegg til at Linn-Kristin Riegelhuth var opptatt med klubbkamp for København.

Dermed var det et reservepreget lag som entret banen, noe de rumenske motstanderne lenge utnyttet godt.

For inne på streken herjet Ionela Stanja som hun ville gjennom store deler av kampen, uten at de norske jentene klarte å svare.

Tok grep
Helt til det gjensto knappe kvarteret.

Da var keeper Katrine Lunde-Haraldsen, som igjen hadde en dårlig dag for landslaget, byttet ut med Terese Pedersen. Sistnevnte hindret gang på gang at rumenerne satte ballen i mål, og framover på banen tok spillere som Anja Edin, Heidi Løke og Camilla Herrem skikkelig grep.

Tonje Nøstvold spilte også en god kamp, og ble Norges toppscorer med ni mål i 34-31-seieren.

Norge spiller sin første kamp i VM mot Japan 5. desember.

Sjekk siste sportsnytt her!