RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vladimir banker svenskene igjen

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Norske Vladimir og Thomas Mjøen jakter ny seier på Bergsåker i V64-4 på Bergsåker fredag kveld

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Vi er på vei inn i en helg spekket med høydepunkter på trav og galoppfronten, og det er stort sett full fres gjennom hele helgen. Fredag kveld er det en svært spennende V65-omgang på Jarlsberg som venter og en like spennende V64-omgang fra Bergsåker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag stanser det hjemlige V75-sirkuset her hjemme på Biri travbane ved Gjøvik, der det fortsatt ligger svimlende 34 millioner kroner i jokerpotten. Lørdag kveld venter det en strålende internasjonal V65-omgang fra Charlottenlund, hjemmebanen til Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg.

Søndag skal Nettavisens glimrende galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen, forhåpentligvis levere flere solide galopptips til Täby. Søndag ettermiddag er det V64 fra Østersund med Jomar Blekkan på plass. Og søndag kveld skal Nettavisens Harstadekspert Frode Gjesdal løse rebusen i den internasjonale V65-omgangen fra Harstad. Samme Gjesdal som var et målfototap unna å ta halve kassen på Harstad for to uker siden, der han blant annet stormvarslet for 4 Ochrana i V65-1 og hadde denne på tre hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Innleveringsfrister Bergsåker
V64 19.08
DD 20.36

Dacapo for Vladimir?
Fredag er det Bergsåker som er vertskap for V64-spillet i Sverige og en av kveldens største favoritter blir trønderekvipasjen Vladimir og Thomas Mjøen. Vladimir gjestet Bergsåker også 21. oktober i fjor og var da Nettavisens V4-banker og innfridde svært lett.

Kurt Leirvåg har som kjent Leangen som sin favorittbane og har sjekket status på denne for vår svenske travekspert Patrik Fernlund. Mjøen hadde intet negativt å berette og dermed lander Patrik på Vladimir som sin V64-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Patriks vurderinger:

Spiken:
6 Vladimir (V64-4) är ett riktigt fint norskt kallblod som nu har ett lopp i kroppen. Värsta motbudet tog han 20 meter på senast de möttes men nu står de lika start, toppchans!

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Luringar
3 Ulvsås Svarten (V64-2) var det lite skrik på senast i V75. Då galopperade han i ledningen varvet kvar, kan få snabb revansch här!

6 Magic Number (V64-5/DD-1) är ett sto med hög grundkapacitet och nu har hon gjort två bra lopp i rad. Segern kommer när som helst, kanske redan i kväll.

5 Center Min (V64-6/DD-2) har toppform och ser riktigt bra ut för dagen. Utan strul här är jag övertygad om att han dyker upp i striden och spikas på DD!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere