RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Tittelforsvarerne Kristoffer Brun og Are Strandli rodde inn til VM-bronse i lettvekt dobbeltsculler i Amsterdam lørdag.
Tittelforsvarerne Kristoffer Brun og Are Strandli rodde inn til VM-bronse i lettvekt dobbeltsculler i Amsterdam lørdag. Foto: Damien Meyer (Afp)

VM-bronse til Brun og Strandli

Ga rivalene kamp om gullet.

Tittelforsvarerne Kristoffer Brun og Are Strandli rodde inn til VM-bronse i lettvekt dobbeltsculler i Amsterdam lørdag.

Den norske duoen fosset inn til tiden 6.05,79 og endte 33 hundredels sekund bak den sørafrikanske vinnerbåten. Frankrike, som var den største favoritten, tok sølvet.

Brun/Strandli lå som nummer tre ved 500, 1000 og 1500 meter. En stund virket de å være litt på defensiven, men hadde stor fart mot slutten og ga rivalene kamp om gullet. På de siste 50-60 meterne stoppet det derimot litt opp for den norske båten.

I fjor ble Brun og Strandli verdensmestere under mesterskapet i Sør-Korea.

Olaf Tufte rodde tidligere lørdag inn til en annenplass i C-finalen i singlesculler. Veteranen endte 83 hundredels sekund bak den australske båten på førsteplass. Totalt måtte Tufte ta til takke med en 14.-plass i mesterskapet.

For Tale Fiskerstrand Gjørtz ble det en sisteplass i kvinnenes D-finale i singlesculler. Hun lå bakerst hele veien. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere