Gå til sidens hovedinnhold

VM-festen har begynt...

... på Xbox 360.

(Spillmagasinet): Det forrige FIFA-spillet på Xbox 360, «FIFA 06: Road to FIFA World Cup», imponerte med et glimrende spill på banen, men bød på altfor lite innhold.

Sjekk:Flere sportsspill til Xbox 360.

Du kunne kvalifisere deg til VM og delta i hjemmelagde turneringer, og det var det.

I «2006 FIFA World Cup» er historien en annen, spillet gir deg nok å finne på til «FIFA 07» kommer om et par måneder.

Se bildene fra spillet her.

Mye å gjøre

Du kan kvalifisere deg og delta i VM med hvilket lag du vil, bare delta i VM eller bryne deg på ulike utfordringer av typen «Det er 10 minutter igjen, du ligger under med to mål, VINN!».

Spillet kan selvfølgelig også spilles mot venner og kjente lokalt, eller vilt fremmede på Live.

På banen byr «2006 FIFA World Cup» på like god fotball som «Road to World Cup». Det er riktignok ikke veldig realistisk, og både spillerne og ballen har fortsatt en uvane for å være låst til hverandre, men det går unna og er kjempemorsomt å spille.

Motstanden er som oftest hard, og hvert mål er så tilfredsstillende som noe kan få blitt.

Litt kluss

Men spillet har et stykke igjen til det er perfekt. Av en eller annen grunn har EA innført noen lange, obligatoriske og irriterende mellomsekvenser hver gang det foretas et bytte. Du vil være på banen og jakte på det neste målet, ikke se en eller annen fyr løpe i garderoben.

I tillegg har dommeren en uvane for å foreta merkelige avgjørelser. Puslete taklinger resulterer ofte i gult kort, offside deles ut litt hist og pist og «fordel» er tydeligvis et fremmedord.

Penere

Teknisk er «2006 FIFA World Cup» det beste «FIFA»-spillet hittil. De skinnende plastikkdukkene fra «Road to World Cup» er erstatt med spillere som ser noenlunde normale ut, og resten holder den skyhøye EA-standarden.

Animasjonene er virkelighetstro, stadionene hentet fra virkeligheten og musikkutvalget og menyene stilige.

Underholdende fotball

«2006 FIFA World Cup» er ikke tidenes mest realistiske fotballspill, men byr likevel på masser av moro og er et godt valg for de som vil begynne VM-festen allerede nå.

Spillet er tilgjengelig i de fleste formater, følg med på Spillmagasinet i neste uke for omtalen av spill til denne generasjonen av spillkonsoller.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter