RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Halldor Kolbeins / AFP / NTB scanpix

VM-håpet lever for Island

Klarte sterkt uavgjort mot Kroatia.

ISLAND - KROATIA 0-0:

Island måtte spille nesten en omgang med ti mann i fredagens VM-omspillskamp mot Kroatia. Det klarte ikke kroatene å dra nytte av i kampen som endte 0-0.

Islendingene var ikke favoritter hjemme mot Kroatia, men har gjennom VM-kvalifiseringen vist at de ikke må undervurderes. Gjennom hele oppgjøret var hjemmelaget absolutt med på notene.

Luka Modric skapte Kroatias første sjanse etter bare to minutter. Deretter skapte blant andre Hannes Halldorsson muligheter for islendingene. Ingen av lagene fikk hull på byllen.

Fem minutter ut i annen omgang felte Olafur Skulason en kroatisk spiller som bakerste mann. Han ble straffet med rødt kort.

Gjestene klarte ikke å utnytte overtallet, selv om det mot slutten ble det hett rundt ørene på islendingene med flere store muligheter.

Med 0-0 på Island stiller Kroatia best før returoppgjøret i Zagreb tirsdag.

Men for islendingene, som hadde god støtte fra hjemmefansen fredag, lever håpet om VM-avansement i beste velgående. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere