RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VM-helt sprengt i filler

Sist oppdatert:
HAMMAMMET (TV 2 Nettavisen): I håndball-VM storspiller han for Norge. Men Frank Løke har også blitt sprengt i filler og drept. Se Løkes Oscar-prestasjon her.

Se Løke bli sprengt i luften (gratis)
Se filmens trailer her (gratis)

Frank Løkes håndballkarriere er i ferd med å ta av for alvor. Med spill i verdensklasse i VM har han blitt lagt merke til i hele Europa. Men vestfoldingen har flere bein å stå på. I splatterfilmen «Bread and Circus» kan en finne navnet hans på rollelisten. En film som er laget av broren Martin.

- Det er min bror som har den største interessen. Vi har laget filmer siden vi var ti år gamle, og har laget filmer gjennom hele oppveksten, forteller Frank.

Karate Boys
Deres første film ble til da de var ti år gamle, og filmens tittel røper mye av hva den handlet om.

- Den første filmen vi laget het Karate Boys, smiler han. Mens Franks håndballkarriere har skutt fart, har broren gjort det skarpt på regissørsiden.

- Han har jobbet seg oppover, og har nå startet sitt eget filmselskap. Han har blant annet laget en kortfilm som han var i Cannes-festivalen med sist sommer, forteller han.

Frank forsøker å tone ned sin rolle i «Bread and Circus», men synes det var en rolle som passet ham godt.

- Det er ikke så mange replikker på meg. Jeg er mer med som et offer. Jeg blir banket opp og sprengt veggimellom og drept til slutt. Det er ikke den største rollen, men det er en fin rolle som passer meg bra, forteller skuespillerspiren til TV 2 Nettavisen.

Sinnssyk eller drept
Og når håndballkarrieren går mot slutten, så skal han ta opp igjen skuespillerbiten.

- Jeg regner med at jeg vil få noen store skuespillerroller etter hvert. Det tviler jeg ikke på, spøker han.

Men innerst inne tror han ikke at han er det store skuespilleremnet. Han blir i hvert fall ikke å finne i noen familiefilmer eller komedier.

- Jeg tror ikke jeg gjør meg så godt på skjermen. Hvis det er en rolle der jeg skal spille sinnssyk eller bare blir drept, så kan jeg alltids brukes. Dersom jeg får en slik rolle, så er jeg bra, smiler han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere