Gå til sidens hovedinnhold

"VM" i Veitvet-hallen

Skal vi dømme etter innsatsen, er prestisjen tung under Veitvet Vintercup. Runar Madsen og Marianne Knudsen jubler over gjennom- føringen av Oslos største innendørs-turnering.

Veitvet: Forkortelsen stemmer, og innsatsen matcher prestisjen. Veitvet Vintercup kunne like gjerne blitt kalt Veitvet Mesterskapet, og fått forkortelsen "VM". Veitvethallen har hatt 104 timer nonstop fotballspill siden forrige helg, og nivået er imponerende. Det samme er innsatsen.
Det har vært veldig mye bra fotballspill denne uka. Spillerne gir alt, det er det ikke tvil om, sier leder i Veitvet fotball, Runar Madsen. Han og turneringsleder Marianne Knudsen er storfornøyd med arrangementet.

Stolte

De er meget stolte over å ha gjennomført Oslos største innendørsturnering, og det i jubileumsåret til Veitvet SK.
Vi hadde lyst å gjøre noe ekstra i forbindelse med jubileet. Derfor utvidet vi Vintercupen med en hel uke, forteller Marianne Knudsen.
Dette er positivt for en liten klubb som oss. Nå setter vi oss selv på kartet, legger Madsen til.

Stor interesse

Interessen for turneringa har vært formidabel. Pågangen har vært størst fra Groruddalen, men det har deltatt lag fra hele Oslo og omegn.
Hele 152 lag har deltatt. Vi måtte til og med takke nei til rundt 20 lag som meldte seg på etter fristen, sier Knudsen. Den store pågangen gjorde at turneringen begynte å få knapt med tid for å gjennomføre alle kampene.
Forrige lørdag var det kamper døgnet rundt. Det gikk kjempebra. Vi måtte gjøre det sånn for å få det til å gå opp, ler Knudsen. Til tross for dette har det omtrent ikke vært forsinkelser. Alt har gått på skinner.

Vandrepokal

Nytt av året var utdeling av vandrepokal. Den går til det laget som har vist størst sportslig glede.
Vi har bestemt oss for Bjerkealliansens 92-lag. Det har vist mye godvilje og stilte opp med nytt lag da et annet trakk seg. De byttet til og med gruppe for å få alt til å gå opp. Jeg vil si at BA92 redda 92-serien, begrunner Madsen. BA92 gikk i tillegg til topps i sin aldersgruppe.

PS! Fullstendige resultater finnes på http://www.n3sport.no/ Organisation.asp? id=54700

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente