Gå til sidens hovedinnhold

VM over for sandvolleyjentene

Med tre tap på like mange kamper er VM i sandvolleyball over for Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes.

- Nå blir det en måned uten annet enn styrketrening. Så får vi se hva som skal til for å snu trenden, sier en skuffet Susanne Glesnes.

Aller helst ville duoen bare forlate arenaen usett etter tap 0-2 (19-21, 17-21) for Hilda Gaxiola/Mayra Garcia fra Mexico i onsdagens siste kamp. Et nederlag som ga det norske førstelaget en forsmedelig 37. plass i mesterskapet, melder NTB.

Nedtur

Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes skulle etter planen slå gjennom i 2003 etter en sterk avslutning på fjoråret. I stedet er sesongen blitt en gedigen nedtur med niendeplass fra sesongåpningen på Rhodos som beste, og med bare ett besøk i sluttspillet – fra Rhodos det også.

Tredje kamp i sluttspillet i VM ble en ny bekreftelse på at ingenting stemmer for Maaseide/Glesnes. Mot Gaxiola/Garcia ledet de førstesettet 12-10 og lå likt på 8-8 i det andre, men det var mexicanerne som hver gang trakk det lengste strået. Ikke med blendende spill, men mest på grunn av de norske jentenes manglende evne til å utnytte sjansene som bød seg.

- Vi må tenke nøye gjennom hva som skal til, men jeg tror mesteparten av jentenes problemer ligger i hodene på dem, sier landslagssjef Tor Inge Askeland.

Kristine Wiig og Cecilie Josefsen endte også som nummer 37 i VM etter tre tap. Onsdagens kamp mot Annett Jordan og Jennifer Davis fra USA endte 0-2 (14-21, 11-21).

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem