RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VM-vrakede Bendtner klar mot Tromsø


Nicklas Bendtner er ikke med det danske landslaget til VM. Mandag er han meldt kampklar til oppgjøret mot Tromsø. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Nicklas Bendtner er ikke med det danske landslaget til VM. Mandag er han meldt kampklar til oppgjøret mot Tromsø. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Nicklas Bendtner ble vraket av Åge Hareide fra den danske VM-troppen på grunn av skade. Mandag kveld er Rosenborg-spissen spilleklar mot Tromsø.

Hareide begrunnet vrakingen med at Bendtner ikke så ut til å bli klar til den første VM-kampen mot Peru kommende lørdag.

Mandag opplyser Rosenborg likevel at den tidligere Arsenal-spilleren er kampklar og tatt ut i troppen som møter Tromsø på Alfheim.

Fysioterapeut i Rosenborg, Christian Thorbjørnsen, sier til Adresseavisen at Bendtner har trent godt gjennom helgen.

– Det at han er i trening sier sitt. At han er med i kamptroppen sier sitt.

På spørsmål om hvorvidt Bendtner er klar til å spille 90 minutter, sier Thorbjørnsen at dansken er klar til kamp.

– Resten må Kåre (Ingebrigtsen) ta stilling til, sier fysioterapeuten som forteller at Bendtner har slitt med en muskelskade.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere