RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VM-vraking tente Dorsin

Sist oppdatert:
Mikael Dorsin har endelig ristet av seg skuffelsen over ikke å få være med til VM. Mot Fredrikstad var han både banens beste spiller og eneste målscorer.

TRONDHEIM (TV2 Nettavisen): ROSENBORG – FREDRIKSTAD 1 - 0:
Da den svenske VM-troppen ble offentliggjort uten at Dorsins navn ble nevnt, gikk 25-åringen mentalt i kjelleren. Etter noen dager ristet han imidlertid av seg skuffelsen og bestemte seg for å jobbe knallhardt – både for å bidra til at Rosenborg igjen inntar posisjonen som Norges beste lag og for at han skal få et nytt jobbtilbud – aller helst fra England.

Sliter fortsatt
- Selv om jeg har det fint i Trondheim legger jeg ikke skjul på at jeg har ambisjoner om å komme til en bedre liga enn den norske. Det er den naturligste ting i verden for en ung fotballspiller å ha ambisjoner, sier Dorsin, som drømmer om å få spille i Premier Leauge.

- Jeg tror spillestilen der passer meg utmerket. Problemet er imidlertid at vi ikke er kvalifisert for noen europacup i år. Og ettersom det ikke ble tur til VM, så er det ikke akkurat tett med utstillingsvindu, smiler han etter å ha sørget for at RBK har startet høstsesongen med to trepoengere av to mulige.

Mot laget fra plankebyen satt imidlertid seieren svært langt inne. Men en gedigen blunder i Fredrikstad-forsvaret og en våken svenske var altså det som skulle til for at trønderne tok full pott.

Krampaktig
- Plutselig sto jeg helt alene på bakerste stolpe og kunne enkelt styre frisparket fra Øyvind Storflor i nota. Utrolig herlig å få hull på byllen og sørge for at vi tok tre viktige poeng, sier 25-åringen, som utvilsomt var blant lyspunktene i en heller laber forestilling på Lerkendal. Dårlig tempo, mange feilpasninger og få målsjanser preget store deler av kampen.

- Det er vel feil å si at dette var en god fotballkamp. Vi sliter fortsatt tungt offensivt, uten at jeg kan peke på hva som er problemet. Vi bruker utrolig mye energi på å jage etter ballen og når vi får takk i den så er vi for trøtte til å skape noe konstruktivt. En lite effektiv måte å spille fotball på. Det blir rett og slett krampaktig. Men når det er sagt; vi vant, noe som er svært viktig i en rekordjevn serie, sier Dorsin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere