*Nettavisen* Sport.

Voeckler ombestemte seg

Foto: Rogerio Barbosa (Afp)

Franskmannen signerte aldri for Cofidis.

02.10.10 17:09

Fredag meldte flere franske aviser at en av deres største sykkelstjerner, Thomas Voeckler, var på vei til Cofidis etter at hans lag Bbox-Bouygues Telecom ikke fant en ny hovedsponsor for 2011-sesongen.

- Jeg har valgt å skrive under på en toårig kontrakt med Cofidis. Jeg var også i kontakt med Saur-Sojasun. Cofidis er et større lag, og da kan de tilby meg et bedre løpsprogram, sa Voeckler til avisen Ouest France fredag.

Lørdag kom kontrabeskjeden fra Cofidis-manager Eric Boyer.

Bbox reddet i siste time
- Thomas (Voeckler) har bestemt seg for å ikke signere for oss allikevel, fortalte Boyer til Reuters ifølge cyclingnews.com.

31-åringen har angivelig ombestemt seg i siste liten. Bbox-manager Jean-René Bernaudeau har endelig funnet en ny hovedssponor, og det i siste time.

Ifølge Cyclismactu.net signerte Bernaudeau en avtale med Europcar lørdag som sikrer lagets fremtid. Nettstedet melder også at Voeckler var en del av avtalen.

Tour de France-aktuelle
Bernaudeau skulle opprinnelig levere neste års lisenssøknad til UCI på torsdag, men fikk utvidet fristen til førstkommende mandag da det franske laget trengte litt mer tid.

Europcar er et bilutleiefirma etablert i Frankrike. Laget blir garantert å se på start i neste års Tour de France hvis alt går i orden før tidsfristen til UCI.

PS: Thomas Voeckler sykler ikke VM-fellesstarten natt til søndag norsk tid. Uansett, følg den LIVE på procycling.no!

Har du husket å løse dagens Quiz? Du trenger 5 rette svar for å stikke av med en mobiltelefon fra Samsung!

2235-0

Alt du trenger til sykkel-VM!
Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.