Det var ikke et uventet syn som ventet på toppen av Mur de Huy ved første passering.

Jens Voigt tauet hele hovedfeltet over monsterbakken, og hadde Andy Schleck trygt plassert på bakhjulet.

Men denne dagen var det tyskerens måte å i det hele tatt bidra til RadioShack-Nissan-laget.

40-åringen hadde en grusom dag på sykkelen, og fikk ikke engang fullføre årets Flèche Wallonne.

- Jeg var limt til asfalten i dag. Det føltes i hvert fall slik. Det er litt bekymringsfullt at man den ene dagen kan føle seg så bra, og den neste være helt ute. Men slik er sykkelsporten, fortalte Jens Voigt til tv2sporten.dk.

Kun Fabian har vunnet
RadioShack har ikke helt fått dreisen på årets sesong ennå. Det har blant annet velten til Fabian Cancellara under Flandern rundt sørget for.

Laget står fremdeles bare med sveitserens triumf under Strade Bianche og seieren hans under tempoetappen i Tirreno-Adriatico.

De tok også andreplassen sammenlagt i Tirreno (Chris Horner) og samme plassering i Milano-Sanremo (Cancellara) – så helt mørkt er det ikke.

På veien mot Huy i den fransktalende delen av Belgia, forsøkte i hvert fall laget å sette farge på rittet.

Andy Schleck gikk i brudd sammen med Dmitrij Fofonov og Jurij Trofimov før Mur de Huy på andrerunden, men hovedfeltet tvang han kjapt tilbake.

RadioShack forsøkte
Før toppen kom en liten tempoøkning ved Chris Horner. Han passerte toppen som tredjemann over toppen, bak de to som da satt i brudd.

Men når avgjørelsen falt var lagkaptein Fränk Schleck bakpå med punktering kort tid i forkant, og ble lagets best plasserte rytter på 20-plass.

Lillebroren mener de andre lagene får lite igjen for sin defensive kjøring.

- Hvorfor er det ingen som angriper? Hvorfor kjører alle om andreplassen? Det er det som skjer dersom man lar Rodriguez sitte med fram til bunnen av Mur de Huy, sier han til cyclingnews.com.

Voigt slakter seg selv
Noe av den samme kritikken kom etter Paris-Roubaix. Der mente blant annet Mathew Hayman at BMC Racing og Rabobank burde bidratt i håp om å kjøre inn Tom Boonen på vei mot Roubaix.

Men så skjedde ikke.

Voigt, som vanligvis er en mann av mange ord, velger i stedet å rette fokus mot egen prestasjon under La Flèche Wallonne, enn å diskutere hva som burde, eller ikke burde blitt gjort underveis:

- Noen ganger skal man være ærlig og innrømme at man er dårlig. For jeg var det i dag. Jeg kunne bare hjelpe de andre, og kjempet hele løpet for å fullføre.

- Jeg er meget overrasket over at jeg var så dårlig, sier tyskeren ærlig.