RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsomme jackpotkroner i Trondheim

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Med spenstige 759 551 ekstra kroner i sekserpotten, lanserer Nettavisen et gnistrende tredjevalg som sin V65-banker på Leangen mandag.

Fortsatt god jul fra Sportspillredaksjonen i det vi retter fokus mot det som skal skje på travfronten dagen før nyttårsaften. Det hele sparkes i gang med spill til lunsjløpene på Bergsåker i Sverige (nå flyttet til Østersund), mens det på ettermiddagen kan spilles til en V5-omgang i Ålborg i Danmark. Til kvelden skal undertegnede jage voldsomme jackpotkroner på Leangen, i det det ligger hele 759 551 kroner ekstra i sekserpotten, mens Patrik tar seg av en herlig spennende V64-omgang fra Halmstad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Undertegnede har hatt voldsom suksess med sine Leangen-tips dette året, og spesielt i andre halvår. Plusser vi sammen alt har Nettavisen spilt inn ca 2,7 millioner kroner på Leangen fra 1. august. Det er knallsterke tall. Sist mandag hadde jeg stålkontroll på sjuendevalget Pilgrims Power i V65-1 og utgangsverdien etter at denne vant V65-1 var solide 217 kroner.

I dameløpet i V65-4 hadde jeg dessverre liten tro på inntil da seiersløse Skogbryn Viktor (ikke vunnet en eneste gang på 46 starter og langslått av de samme hestene gangen før). På systemene fanget jeg dog hesten og tre systemspill fikk tilbake ca 18 000 kroner hver. Mitt store objekt for kvelden Gjerv Prinsen vant overlegent som et tredjevalg i V65-5.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

PS. På Eksperten har jeg i dag laget to tråder med andelsnavnene "Leirvågs grande finale " og "Leirvågs jackpottråd ". På andelslagene som heter "Leirvågs grande finale" vil jeg konsekvent følge tipsene på Nettavisen, mens jeg på andelslagene som heter "Leirvågs jackpottråd" vil lage et annet oppsett og der gardere bankeren jeg bruker på Nettavisen. Når det er så mye som 759 551 kroner ekstra i sekserpotten, er det vel verd å satse ekstra og lage to forskjellige oppsett. Når det gjelder bankervalget/bankervalgene på andelslagene som heter "Leirvågs jackpottråd" publiseres disse ca kl 17.

Innleveringsfrister Leangen mandag
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Objektene har altså sittet som et skudd gjennom hele året og i morges ble jeg svært forbauset over at min V65-banker på Nettavisen i kveld ikke blir favorittspilt. En av mine favoritter å ringe til er Leangen-kusken Atle Eggan. 50 år gamle Atle Eggan gjør sin beste sesong siden 2003 og har vunnet 24 løp hittil i år og i pengevei er det blitt 977 350 kroner og Eggan har mange fine oppsitt i kveld.

Sist mandag vant Eggan lett med min V65-banker 11 Tverdals Frøkna og i kveld dukker hoppa opp i V65-2. Jeg synes ikke motstanden er mye tøffere og Tverdals Frøkna blir definitivt ikke noe dårligere med to løp i kroppen etter tre måneders pause. Overraskende nok er strekhesten 3 Mai Sjura favorittspilt i titiden mandag, mens 15 Nossum Anna er nestfavoritt. Atle Eggan har svært god tro på sin hest, og undertegnede likeså. Tverdals Frøkna er regulerbar, galopprisikoen er liten og hoppa går til mål så det suser. I jakten på deilige jackpotkroner, spiller Leirvåg Tverdals Frøkna som sin V65-banker og sier godt nyttår.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Lamøy kan vinke igjen
I V65-1 er formsterke 9 Marionmetropolitan og kusk Kristian Lamøy utrolig nok nede som et fjerdevalg rundt kl 10 mandag formiddag. Blir trolig spilt opp til et tredjevalg utover dagen. Løpet er et såkalt amerkanerløp der hestene får spor etter grunnlag. Hesten med lavest grunnlag får spor en og så videre opp til spor tolv. Så er det slik at tolvårige hester får gratisbillett i kveld siden de starter for siste gang i sin karriere.

Derfor har 12-åringen Sean Trot fått spor en og hesten blir stor favoritt til tross for at hesten ikke viser form i det hele tatt for tiden. Nå kan selvfølgelig Sean Trot kvikne til dersom han forsvarer teten her og kan sikkert vinne fra andre posisjoner også. Men at hesten skal være favoritt kjøper vi ikke i det hele tatt og Marionmetropolitan duger som vår favoritt i V65-1 og på det minste V65-forslaget bankerspiller vi hesten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere