«Voldtektsofre» i kjempehumør

Foto: (Scanpix/AP Photo/Ramon Espinosa)

Troverdigheten til de tre ofrene i voldtektssaken som involverer tre Leicester-spillere, blir svakere og svakere. Nå viser videoopptak at de var i strålende humør samme dag som de anmeldte saken.

09.03.04 13:26

De tre tyske kvinnene, som skal ha blitt angrepet og voldtatt av Leicester-trioen Paul Dickov, Keith Gillespie og Frank Sinclair, var ikke akkurat rystet av overfallet de skal ha blitt utsatt for i timene før de anmeldte det.

Videobevis
Fotballspillernes forsvarere har fått tak i video fra overvåkingskameraene på hotellet der de bodde da de sjekket ut.

- Forsvaret er sikker på at disse kvinnene ikke akkurat var knust etter det de sier hadde skjedd. Informasjonen deres er at jentene ble filmet mens de lo og spøkte, sier en kilde tett på Leicester til Daily Mirror.

Forsvarerne ønsker nå å bruke denne tapen i forsvaret av de tre spillerne.

De tre kvinnene, to på 37 år og en på 31 år, anmeldte saken til politiet etter at de var kommet på flyplassen i Alicante og var på vei hjem til Tyskland.

Alle tre er opprinnelig fra Afrika.

Støttes av manageren
De hevdet, da de anmeldte saken til en politimann på flyplassen, at de var fullstendig knust, både fysisk og psykisk, etter episoden. Videobildene tatt noen timer tidligere skal vise noe helt annet.

- Glem alt dere leser! Vi har bevis for at enkelte av spillerne som ble arrestert, ikke var til stede, sa manager Micky Adams på en pressekonferanse mandag.

Forsvarerne ønsker nå også å få tak i et videoopptak fra hotellets casino kvelden overfallet skal ha skjedd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag