*Nettavisen* Sport.

Volleyballforbundet sikter mot 30.000 medlemmer

Oslo (NTB): Volleyballpresident Stein-Gunnar Bondevik og det nye styret i forbundet håper å øke fra 20.000 til 30.000 medlemmer.

Norges Volleyballforbund holdt sitt 43. ordinære ting i helgen. Stein-Gunnar Bondevik fra BK Tromsø håper han og det nye styret kan gi sporten et løft.

- Jeg er svært glad for den tillit norsk volleyball har vist meg. Volleyballforbundet har i dag 20 000 medlemmer, og er av de større særforbundene i Norge. Potensialet er imidlertid på langt nær utnyttet, jeg ser derfor fram til å arbeide for ny vekst sammen med det nye styret. Målet er å øke i bredden, til 30 000 medlemmer innen fire år, sier Bondevik.

Toppidretten skal også bli bedre.

- Samtidig satser vi langt tyngre på å utvikle toppidretten gjennom eliteserien og landslagene for volleyball og sandvolleyball, sier Bondevik.

Johanna Drivenes Kløvfjell (Koll) er 1. visepresident, Petter Bjørbæk (Oslo) 2. visepresident. I styret sitter også Geir Dahle (Nyborg), Sigrid Anna Eggen (Koll), Håvard Hamansen Wallstad (Sortland), May-Britt Oman Nilsen (Kristiansand) og Bente Siljander (Nyborg). Varemedlemmer er Tore Spangen (Egersund), Siv Janne Tveit Aarrestad (Austrått) og Robert Spillmann (Spirit Lørenskog). (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.