(Jærbladet): Problemene startet allerede før kampstart da Robert Undheim måtte hive inn håndkleet på oppvarmingen. Inn kom Abel Stensrud, som ikke fikk mange minuttene på banen før han også måtte gi seg.

Første omgang besto av mye balltrilling, spesielt fra hjemmelagets side. Men hvert av lagene hadde sine sjanser til å sette det første målet.

Allerede før det var spilt to minutter fikk Brynes Mamadou Diaw alle tiders mulighet til å sende bortelaget i ledelsen. Avslutningen alene gjennom med Aslak Falch ble for svak.

Se høydepunktene fra kampen under (bilder med tillatelse fra TV 2):

– Ser ikke bra ut

Sandnes Ulfs Martin Ramsland satte ballen i mål i det 26. minutt, men assistentdommer var oppe med flagget for offside. Like før pause smalt samme mann ballen i tverrligger og over.

Ellers kom Diaw til et par langskudd og halvsjanser fra vanskelige vinkler, men bortelaget hadde ikke mye som satte Sandnes Ulf-keeperen på prøve.

– Det er nok Bjarne Berntsen som vil være mest fornøyd med det han har sett i første omgang, sa kommentator Marcus Sikveland.

Men omgangens store snakkis skjedde etter et kvarter spilt. Abel Stensrud var i løpeduell med Espen Hammer Berger. Begge to gikk til slutt i bakken, men Bryne-spissen reiste seg opp og gikk omtrent rett av banen.

– Dette ser ikke bra ut. Er den armen brukket? Det ser ut som Stensrud indikerer at det er noe som ikke stemmer, sa kommentator.

Dermed ble altså erstatteren til Undheim byttet ut allerede 15 minutter inn i første omgang.

Se situasjonen her:

– Fortjent

Tolv minutter inn i andre omgang skulle kampens første scoring sitte. Ballen endte til slutt opp hos Matias Belli Molskred utenfor Brynes sekstenmeter.

Skuddet snek han ned i hjørnet bak Igor Spiridonov i Bryne-målet og dermed 1–0 til hjemmelaget.

– Det er en fortjent ledelse til de lyseblå, uttalte kommentator.

Da måtte Bryne naturligvis fram for å jakte utligning, noe som skapte flere sjanser begge veier.

– Nå har det tatt litt fyr her og det skjer ting hele veien.

I det 81. minutt satte Tommy Høiland inn den berømte spikeren i kista og 2-0 for Sandnes Ulf. Dermed gikk de forbi Bryne på tabellen, på bedre målforskjell.