RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vraker Aalesund

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
Bosman-spiller Alexander Mathisen jakter kontrakt i utlandet.

Alexander Mathisen har aldri scoret så mange mål som i sin sjuende sesong på norsk toppnivå, og nå vil den tidligere Vålerenga-spilleren søke lykken i utlandet. Tidligere i uka ga han Aalesund-ledelsen beskjed om at ikke blir værende på Color Line Stadion når kontrakten går ut etter sesongen.

- Det stemmer. Det betyr ikke at det var et dårlig tilbud eller at jeg mistrives i Ålesund, langt ifra. Grunnen er rett og slett at jeg vil prøve meg i en utenlandsk klubb, sier Mathisen som har kontrakt med AaFK ut sesongen.

Han vil ikke avsløre hvilken klubb som blir neste stopp, men innrømmer at det er interesse fra Sentral-Europa.

- Det har vært interesse fra Belgia og Nederland. Og jeg tror spilestilen i disse landene passer meg, sier Mathisen til smp.no.

Assistenttrener i Aalesund FK, Kent Bergersen, understreker at dette ikke vil få konsekvenser for Mathisen vider spill på Vestlandet.

- Vi i Ålesund tror ikke på å straffe spillere på den måten. Vi ønsker å vinne fotballkamper og stiller med det til en hver tid sterkeste mannskapet vi har tilgjengelig. Alex har kontrakt ut sesongen, sier Bergersen til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere