RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vraker trolig Carew

Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX
Sist oppdatert:
MÜNCHEN (TV 2 Nettavisen): Alt tyder på at Åge Hareide vraker John Carew, og heller velger Sigurd Rushfeldt på topp i onsdagens kvalifiseringskamp mot Moldova.

Selv om landslagssjef Åge Hareide ikke vil røpe laget overfor pressen fire dager før VM-kvalkampen mot Moldova, tydet lørdagens formasjonstrening på at 51-åringen velger Sigurd Rushfeldt framfor John Carew onsdag kveld.

Rushfeldt har vist storspill for Austria Wien, og er kanskje i sitt livs form. Carew har hatt en vanskeligere oppladning, med store oppslag i norsk og tyrkisk presse etter "snytesaken".

Bedre bevegelighet
Åge Hareide beskriver de to spissalternativene slik:

- Uavhengig av motstander er Johns styrke stor fart. Han har størst hurtighet. Bevegelsene til Sigurd kommer oftere og er bedre enn John sine bevegelser. John må jobbe med å bli mer bevegelig, totalt sett, som spiss, sier Hareide til TV 2 Sporten.

- Sigurd har vist i det siste at han kan sette ballen i mål, og det teller aller mest. Luftstyrken deres er ganske lik, mener landslagssjefen.

Under lørdagens trening var også Jan Gunnar Solli med på det meste. RBK-spilleren sliter med en overbelastning i leggen, men var med på halve treningen.

Lagkamerat Daniel Braaten trente fortsatt rolig på egenhånd, mens Steffen Iversen og Ståle Stensaas midtveis i treningen gikk ned i svømmehallen til Oberhaching idrettsskole utenfor München.

Riise av banen
Ellers gikk John Arne Riise av treningen midtveis, og la en ispose på innsiden av låret. Det er likevel ingen fare foran onsdagens landskamp, mener sunnmøringen.

- Det var bare på grunn av klokskap jeg gikk av treningen. Jeg dro for langt etter en ball og merket at det dro litt i lysken, sier Riise til TV 2 Nettavisen, og understreker at han regner med å trene for fullt i morgen

Ut fra lørdagens formasjonstrening, blir dette trolig laget som spiller fra start onsdag:

Myhre - Bergdølmo, Hagen, Lundekvam, Riise - Solli, Hoset, Svindal Larsen, Gamst Pedersen - Iversen, Rushfeldt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere