Gå til sidens hovedinnhold

Vraker Viking for Solskjær

Fikk tilbud om å bli assistenten til Kjell Jonevret.

Erling Moe vraket tilbudet om å bli Vikings nye assistenttrener, og vil heller fortsette som toppspillerutvikler for Ole Gunnar Solskjær.

Kjell Jonevrets assistent fra tiden som Molde-trener, Erling Moe, har takket nei til å bli med den nye Viking-treneren til Stavanger.

- Jeg fikk en reell forespørsel fra Viking, men etter litt betenkningstid kom jeg fram til at jeg ønsket å bli i Molde. Det var ingen lett avgjørelse, men det var en riktig avgjørelse. Viking gjorde et veldig godt inntrykk da jeg snakket med dem, og det hadde vært spennende å jobbe sammen med «Kjelle» igjen, sier Moe til RA.

- Ingen ny avtale
Da Viking kom på banen, svarte Molde med å tilby Moe en bedre kontrakt. Ole Gunnar Solskjær skal være ekstremt godt fornøyd med Moe. En kontrakt med et større tidsmessig perspektiv, og bedre betingelser, kom på bordet direkte.

- Jeg har ikke signert noen ny avtale med Molde per nå, men jeg har pratet med klubben, og de har signalisert at de ønsker meg med videre. Det er en god følelse, og beviser at jeg har gjort noe riktig, sier Moe.

- Full forståelse
Kjell Jonevret har tidligere vært klar på at han godt kunne tenke seg Moe som sin høyre hånd.

- Jeg har full forståelse for at Erling har takket nei. Det hadde vært veldig kjekt om det hadde klaffet, men jeg visste at han var usikker både i forhold til Molde og til familien, sier Jonevret.

Viking-ledelsen jobber videre med en assistent og har allerede sirklet seg ut et par aktuelle kandidater. Etter det RA kjenner til er det snakk om personer som ikke er i Viking nå.

FLERE NYHETER FRA ROGALANDS AVIS

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto