RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vraket av Hareide – kan forsvinne

Foto: Ellingsen, Tommy (Scanpix)
Sist oppdatert:
Birkir Bjarnason skal ha kommet på kant med Viking-treneren.

Birkir Barnason var ikke Viking-troppen da Stabæk ble slått 1-0 i Stavanger søndag. Ifølge informasjon Stavanger Aftenblad har fått tilgang til, skal årsaken være en uoverenstemmelse med trener Åge Hareide.

- Birkir var ikke med i dag fordi jeg ønsket å sende et signal om at spillerne skal ha fokus på Viking. Men Birkir er en fin gutt og kan være tilbake neste gang, sier Hareide om den saken.

Overfor Rogalands Avis avviser Hareide at vrakingen skyldes at Bjarnason er i forhandlinger om en overgang bort fra Viking.

- Nei. Det har ikke noe med det å gjøre. Det handler om fokus og det å prestere som spiller. Vi har ikke mottatt noe konkret henvendelse på Birkir, sier Hareide til Rogalands Avis.

Men overfor TV 2 Sporten gir Bjarnason tydelig uttrykk for at han er frustrert, og gir følgende svar på hvorfor han er vraket.

- Det får du nesten spørre Åge om, men det virker ikke som om en kontrakt gjelder tida ut hvis man ikke signerer en forlengelse.

- Hva mener du med det?

- Nei, jeg har fått beskjed om at jeg ikke får spille så lenge jeg ikke signerer ny kontrakt. Derfor var jeg ikke i troppen i dag, svarer islendingen

Med to dager til overgangsvinduet stenger jobber agent Jim Solbakken hardt for å skaffe en ny klubb til 23-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere