*Nettavisen* Sport.

Vraket Brann

Stabæks midtstopper velger å bli i Stabæk.

22.12.06 14:12

(iBergen.no): Inge Andre Olsen er blitt enig med klubben om en fireårig kontrakt.

I Stabæk er man glad for at Inge Andre Olsen har valgt å forlenge kontrakten.

- Det er et sterkt signal at han ønsker å bli værende i klubben. Vi synes selvsagt det er flott at han ønsker å bli værende. Det vil styrke laget å ha en etablert personlighet som ham. Han er blant annet kåret til årets spiller i flere medier, forteller Tom Schelvan til iBergen.no. Han er sportslig leder i klubben.

- Stabæk best for utviklingen
Inge Andre Olsen mener selv at utviklingspotensialet er størst i bærumsklubben.

- Til slutt stod det mellom to klubber der tilbudene var nok så identiske. Det endte opp på Stabæk der jeg mener jeg har best utviklingspotensiale. Det er masse spennende som skjer nå og det ser ut til at vi kommer til å få gjennomslag for stadionplanene. Dette vil frigjøre kapital og planen er å hente flere spillere til å forsterke stallen. Vi har mye på spennende på gang nå, sier Olsen til iBergen.no.

Han avviser spekulasjoner om at det er familiære årsaker til at han valgte å bli i Stabæk.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde er skuffet over ikke å ha fått Olsen i troppen sin.

- Vi må bare forholde oss til hva han har valgt. Det er en spiller vi har ønsket å hente og jeg håpet vi skulle få det til. Men nå får vi bare komme oss videre. Vi får muligens lete etter yngre spillere, sier Mjelde til iBergen.no.

Snytt for julegave
Brann-fansen håpet i det lengste at de skulle få en flott julegave, men etter at Olsen valgte å bli på Østlandet ser det ut til å bli en pakkeløs jul.

- Ut fra spekulasjoner i media trodde jeg at det skulle gå i boks, at vi skulle få en julegave fra Brann. Det var for så vidt overraskende for meg at han bestemte seg for å bli for jeg satt med et inntrykk av at han ønsket seg vekk fra klubben. Men sånn er det. Det er bare å respektere at han valgte å bli i Stabæk, det er et valg han har tatt, sier Henk Ekerhovd til iBergen.no. Han er leder for Brann Bataljonen Bergen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.