RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vrient i Drammen

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Det er langt mellom de sikre holdepunktene til kveldens rebus, og det kan fort være store penger på gang til de som prikker fem rette.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi har lagt bak oss en fantastisk fin helg i hovedstaden, hvor værgudene spilte på lag, og vi fikk se fire strålende vinnere av årets Derby. Ringreven Tor Wollebæk slo an tonen med å kjøre feilfritt når det gjaldt som mest med kapable Åsajenta i hoppeløpet for kaldblodshestene, og Jærvsøfaks-datteren til dyktige Ola Martin Aasen kunne til slutt vinne sikkert på 28.7, etter en sterk forsering via sporene sist 700.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Internasjonal klasse
Ja, det er neppe noen som kan argumentere mot den påstanden, når vi fikk se herlige Sweet Case dundre rundt ovalen på meget sterke 13.3 sammen med fast makker Thor Borg. Dream Vacation-datteren har stoff i seg til å nå svært langt, og for Norsk Travsport sin skyld får vi håpe at eier Trond Torseth ikke setter 4-årshoppa over i avl etter endt sesong. Favoritten Royale ble direkte frakjørt, og det var aldri noen tvil om hvem som var sjef i hoppeløpet for varmblodshestene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

En meget glad Thor Borg kunne strekke armen i været etter triumfen med Sweet Case.
En meget glad Thor Borg kunne strekke armen i været etter triumfen med Sweet Case.

Verdige vinnere av hovedløpene
I løpet for kaldblodshestene ble det dramatikk, når favoritten Særpefanten galopperte i kampens hete til slutt, og fra rygg leder fikk svært kalde Tom Erik Solberg lirket seg åpning bak speedige Bork Odin. Moe Odin-sønnen avgjorde løpet til sin fordel på to steg, og selv om Fjeldstad Goggen avsluttet voldsomt ute i banen var seieren aldri i fare. Trener Lars O. Romtveit har gjort en strålende jobb med denne 4-åringen, som i tillegg til løp denne sesongen også har virket i avlen.

Svært dyktige Per Oleg Midtfjeld hadde satt New Varenne L.A. i perfekt stand til årets viktigste oppgave, og når ”Emil” dro av skoene og satte på helstengt hodelag på Varenne-sønnen, ja så fik vi se en overlegen vinner på meget sterke 14.6 4-åringen sprengte feltet nedover den siste langsiden, og selv om favoritten No Mans Land gikk et meget bra løp til sølv, var han aldri i nærheten av å kunne gå i nærkamp.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Per Oleg Midtfjeld lurte alle med en meget opplagt New Varenne L. A.
Per Oleg Midtfjeld lurte alle med en meget opplagt New Varenne L. A.

Emne til noe stort
Landets ledende trener Trond Anderssen har et stort talent i sin varetekt i form av 4 Magentic Line, og i V5-4 i kveld skal 3-åringen ha en topp vinnersjanse på ny. Magnetic Power-sønnen innfridde som vår V75-banker sist, og ved den anledningen var han lett joggende på meget sterke 14.9 over en sprint. Teten er innen rekkevidde igjen, og uten alt for mye press underveis, tror vi vår banker på de to minste forslagene bokfører årets tredje triumf.

Den lange distansen er dog et usikkerhetsmoment, noe som gjør sitt til at vi tar med 1 Malabar Cash på det største forslaget. Sistnevnte er langt mer herdet, og med åpninger til slutt kan 4-åringen til Tor O. Waaler utfordre favoritten.

Ruglete løp
De fire øvrige avdelingene er slett ikke enkle å finne ut av, og vi frykter at det kan smelle tett i kveld. I innledningen står 2 Belize unektelig interessant til, og Midtfjeld-traveren er klart mest spennende i løpet, som et foreløpig fjerdevalg i spillet. 3-årshoppa har gått jevne fine løp hele veien, og vi syntes det er hakket enklere i mot for Buvetier D`aunou-datteren ved denne anledningen.

Åpent også i den andre avdelingen, men champion Høitomt`s valg i løpet er 2 Power Ess, og fra et perfekt spor sier det seg da selv at Super Nick-sønnen skal tilmåles solide vinnersjanser. 4-åringen vant enkelt i sin debut, og det så ut til å være en traver av rett sort.

Vi finner fire vinnerkandidater i V5-3, og en naturlig favoritt blir 9 Sorbbest. Krembest-sønnen sørget for at Nettavisen spilte inn 35.000 kroner ved sin siste triumf, og i en feilfri utgave er Saastad-traveren hesten å stå i mot til slutt. Det er dog ikke hver dag 7-åringen fungerer som best, og vi gir oss ikke på en hest som 8 Stumne Blikk. Det ser spennende ut med champion Høitomt som ny makker, og 9-prosenteren i spillet bør vurderes tidlig.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Sorbbest og Johan H. Undem blir en hardt betrodd ekvipasje i V5-4.
Sorbbest og Johan H. Undem blir en hardt betrodd ekvipasje i V5-4.

Fryktelig kvalitet på hestene i finalen, og vi tar av oss hatten for dem som kan ressonere seg frem til vinneren her. Vi prøver oss på fem hester, og håper å ha krysset av for vinneren på de.

Ekspertforslag
Til V5-løpene på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 480 og 1280 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på tre kuponger her .

Kjøp en bong og se V5-løpene fra Drammen på nrk.no nett-tvi kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere