RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vukicevic: - Helt jævlig å gå inn i julen med det her

Foto: Erichsen, Jarl Fr./Scanpix
Sist oppdatert:
Men Petar Vukicevic er fast bestemt på at han er tilbake som trener for sine egne barn etter nyttår.

Fredag bekreftet Norges Friidrettsforbund at det ikke vil komme en avgjørelse om Vukicevics framtid i forbundet før jul. Det er 56-åringen misfornøyd med.

– Det er forferdelig, helt jævlig å gå inn i julen med det her. Jeg trodde og håpet for min egen og familiens skyld at vi fikk en jul hvor konklusjonen var klar, sier Petar Vukicevic til VG.

Han fastslår at han vil fortsette som friidrettstrener også neste år.

– Jeg tror på idrettens rettsvesen, jeg tror det blir en riktig konklusjon. Og da fortsetter jeg som trener. Jeg har avtale med tre-fire klubber til neste år, og er trygg på at de avtalene vil bli overholdt, forteller Vukicevic.

Serberen opplyser også at han skal trene barna sine, Christina og Vladimir, kommende sesong. Begge er hekkeløpere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Det var meningen at Christina skulle trene med en tysk trener, men det fungerte ikke, så det blir det ikke noe av. Nå skal jeg i stedet være gennes trener etter nyttår. Ingen skal hindre meg i å trene mine egne barn, sier han til VG.

Vukicevic har vært under press etter Dagbladets avsløringer om at friidrettstreneren skal ha sendt eposter der han har forhørt seg om forbudte stoffer. Han er permittert fra stillingen sin som landslagsstrener for hekkeløperne i friidrettsforbundet på grunn av saken. Engasjementet hans med forbundet går ut ved nyttår, og det er ikke klart om han vil få fornyet kontrakten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere