RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vukicevic er ferdig uansett

Foto: Per-Kristian Eriksen / Scanpix
Får ikke fortsette som landslagstrener.

Petar Vukicevic får ikke fortsette som landslagstrener for hekkeløperne uavhengig av hva Antidoping Norge kommer fram til, melder TV 2.

Tirsdag kveld skal toppene i friidretts-Norge møtes på Ullevaal stadion og de skal planlegge neste sesong toppsatsing. Og det blir uten Peter Vukicevic.

De har allerede bestemt seg for at elitesatsingen blir uten ham, uavhengig av Antidoping Norge sin etterforskning av landslagstreneren.

Dette blir også bekreftet av sportssjef Ronny Nilsen overfor TV 2. Det jobbes med andre navn i hekketrenerens rolle, men han ønsker likevel å presisere at ingen avgjørelse er tatt.

TV 2 har fått innsyn i sakspapirene som skal drøftes på møtet i toppidrettsutvalget, og vet at Peter Vukicevics rolle som fagansvarlig for hekk er fjernet fra neste års organisasjonskart.

For sportssjef Nilsen er den største endringen at han vil få tre landslagssjefer under seg. Andreas Thorkildsens trener Åsmund Martinsen er klar og Ezinne Okparaebos Leif Olav Alnes er også ønsket.

Petar Vukicevics kontrakt med friidrettsforbundet går ut ved årsskiftet, og hovedårsaken til at serberen ikke blir reengasjert skal være at han ifølge sentrale personer i forbundet skal ha operert i en etisk gråsone som ikke er spiselig for norsk friidrett. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere