RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vukicevic kan få trene barna

Foto: Solum, Stian Lysberg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Petar Vukicevic er ferdig som trener i Norges Friidrettsforbund, men han kan likevel fortsette å trene barna Christina og Vladimir.

Påtalenemnda i Antidoping Norge besluttet mandag å henlegge dopingsaken mot Vukicevic på grunn av foreldelsesfristen.

Selv om han er ferdig som fagansvarlig for hekk i friidrettsforbundet, legger de seg ikke opp i om han trener barna, skriver VG.

- Jeg er glad for at det er over. Det eneste som gjelder nå, er å fokusere på framtiden og ikke det som har vært. Jeg ser fram til konkurranser innendørs og resten av året, skriver Vukicevic i en SMS til avisen.

Både Christina og Vladimir Vukicevic har ytret ønske om å bli trent av faren sin. De er medlemmer i osloklubben Vidar.

- Klubbene er selvstendige objekter og må ta avgjørelsene sine selv. Vi kan ikke nekte ham å være trener for Christina og Vladimir, sier friidrettspresident Svein Arne Hansen til VG.

Petar Vukicevic ble permittert fra stillingen sin i friidrettsforbundet etter at Dagbladet avslørte at han hadde sendt flere eposter med spørsmål om doping.

(Artikkelen fortsetter)

Vukicevic har hevdet at epostene var manipulert, men dette har ikke påtalenemnda i Antidoping Norge funnet grunnlag for at skal ha skjedd.

Mens saken har pågått, har han ikke fungert som trener for barna.

Kontrakten hans med Norges Friidrettsforbund gikk ut ved nyttår, og mandag bestemte forbundet at han ikke blir reengasjert. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere