*Nettavisen* Sport.

Vukicevic sesongdebuterer

Hekkeløperen Christina Vukicevic er endelig klar for sin sesongdebut utendørs.

Den skulle egentlig foregått på Bislett i forrige uke, men ble utsatt som følge av at hun vrikket ankelen uka i forveien. Christina og hennes pappa og trener Petar valgte å ikke ta noen unødige sjanser ved inngangen til den viktige sesongen, der OL-billett til Beijing i august er det store målet.

Nå er hun imidlertid klar for et møte med flere sterke europeere på 100 meter hekk i Grand Prix-stevnet i Hengelo i Nederland lørdag.

– Det er et sterkt felt og dermed inspirerende konkurranse. Klart vi er spent på hva hun kan prestere nå tidlig i sesongen. Men vi stresser ikke så mye tankene på tider. Det aller viktigste er å komme i gang og få en god opplevelse, sier sportssjef Ketil Tømmernes til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

– Det samme gjelder Ezinne Okparaebo, som skal i aksjon på 100 meter i samme stevne. Også hun får en fin mulighet til å få en flying start på sesongen, om forholdene er bra og alt klaffer, sier Tømmernes.

Christina Vukicevic reiser videre fra Hengelo til Berlin, der hun skal delta i et nytt internasjonalt stevne tirsdag i neste uke.

Norge sender også en stor tropp til helgens kaststevne i Halle i Tyskland. Ikke mindre enn 14 norske kastere er med i stevnet, anført av norgesrekordholderen og OL-håpet i slegge, Mona Holm.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag