RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vukicevic ute av landslaget

Foto: Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Friidrettsforbundet tok ikke med hekkeløperen i elitegruppen.

Christina Vukicevic står overfor en operasjon i foten i løpet av april.

Etter operasjonen må 25-åringen trolig gå opptil to uker på krykker, før hun må ta seg tid til rolig opptrening over en lengre periode.

Tilstanden hekkeløperen sliter med betegnes som Mortons nevrinom, og er en fortykning i nerven mellom andre og tredje tå (regnet fra stortåen) på høyre fot.

Skaden har gitt betydelige smerter, og redusert kvaliteten på treningen til Vukicevic. På grunn av operasjonen mister Vukicevic sesongstarten og deler av årets utendørssesong.

Nå er det klart at 25-åringen heller ikke får plass på elitelandslaget denne sesongen.

- Christina har gitt beskjed om at hun ønsker å vente med å signere kontrakt til hun ser hvordan operasjonen går, og dette er noe jeg har full forståelse for. Vi håper selvfølgelig at Christina blir med oss videre og døren står helt klart åpen for henne, sier sportssjef Ronny Nilsen i en pressemelding.

Årets elitetropp teller ti utøvere, og er den største Norge har hatt på 2000-tallet.

Utøverne som er med på elitelandslaget er: Ezinne Okparaebo, Ingvill Måkestad Bovim, Karoline Bjerkeli Grøvdal, Margrethe Renstrøm, Tonje Angelsen, Andreas Thorkildsen, Eivind Henriksen, Henrik Ingebrigtsen, Jaysuma Saidy Ndure og Runar Steinstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere