RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vukicevic etter EM-exiten: – Mildt sagt skuffende


Vladimir Vukicevic måtte strekke våpen i Berlin fredag. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
Vladimir Vukicevic måtte strekke våpen i Berlin fredag. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Vladimir Vukicevic kom til kort i semifinalen på 110 meter hekk under friidretts-EM fredag. Tiden 13,71 holdt ikke til finaleplass.

Det norske håpet sikret seg avansement fra forsøkene med et nødskrik, men fredag var EM-eventyret i Berlin ubønnhørlig over.

– Det er mildt sagt skuffende å løpe 13,71, men det ekstremt små marginer i denne idretten, sa 27-åringen til NTB i pressesonen.

Vukicevic endte sist i sitt heat. Kun de to beste var sikret direktebillett til finalen senere fredag. Det betyr at mesterskapet er over for hekkeløperen.

– Det var definitivt ikke slik jeg hadde tenkt meg. Jeg så for meg at jeg skulle til finale i dag. Det var det jeg hadde drømt om og det jeg hadde håpet på. Jeg følte også det var realistisk.

– Hva gjør du galt?

– Jeg gjør noen feil, slår noen hekker og kommer ut av balanse. Det er synd at det skjer i en semifinale i EM. Jeg får ta med meg at jeg løper 13,71 i et elendig løp. Nå er fokuset å ta VM-kravet i løpet av de neste månedene, avslutter han til NTB.

Franske Pascal Martinot-Lagarde var best av samtlige i heatet med 13,32.

Vladimir Vukicevic spådde på forhånd at han måtte sette personlig rekord med god margin for å ta seg videre til finale. Hans personlig beste er 13,54 fra Amsterdam i 2016.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere