*Nettavisen* Sport.

Vurdere å saksøke gamleklubben

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Anders Myrvold godtar ikke å bli sagt opp av Frisk Asker.

10.08.11 10:52

Ishockeyspilleren Anders Myrvold har hatt en turbulent karriere og vært innom flere klubber.

Den tidligere NHL-spilleren har vært innom Vålerenga, Stavanger Oilers, Stjernen og Frisk Asker siden 2007. I et tiltak for å forbedre økonomien, har sistnevnte klubb sagt opp Myrvold, noe den tidligere landslagsspilleren ikke er fornøyd med.

- Saken kan ende i retten. Anders har ikke gjort noe galt. Det er uenighet mellom partene, sier Anders Myrvolds advokat, Martin Hay til Budstikka.

HTML EMBED

Frisk Asker har slitt med økonomien, og hadde forrige sesong et etterslep på rundt 1,1 millioner kroner. Derfor satt styret i klubben i gang sparetiltak.

- Klubben må drives etter sunne prinsipper. Det betyr at vi skal kunne betale regninger ved forfall og oppfylle våre forpliktelser generelt. Slik er det ikke i dag, og vi har derfor gått til oppsigelse av våre tre dyreste spillere og deler av administrasjonen. Gjennom disse tiltakene vil vi sannsynligvis komme i balanse før neste sesong, opplyser styreleder i Frisk Asker Hockey, Per Christian Johansen.

De andre spillerne som er sagt opp, har godtatt oppsigelsen. Anders Myrvold nekter derimot å godta.

- Myrvold føler seg dårlig behandlet. Han har fått en oppsigelse rett før seriestart fordi klubben vil spare penger. Vi har hatt flere møter, og håper å komme til enighet i løpet av uka. Hvis ikke kan dette ende i retten, sier Myrvolds advokat Martin Hay til Dagbladet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.