Vurderer å forlate Old Trafford

Manchester Uniteds forsvarsstjerner Wes Brown og Mikael Silvestre vurderer å forlate Old Trafford.

29.11.06 09:18

Brown har kun startet en av de ni siste kampene i Premier League og er frustrert. 27-åringen skal ifølge The Sun ha vært i møte med manager Sir Alex Ferguson og gitt beskjed om at han vurderer et klubbskifte for å få mer spilletid.

Den landslagsaktuelle forsvarsspilleren var ikke en gang på benken i superkampen mot Chelsea forrige helg. Browns kontrakt går ut ved sesongslutt, og han er foreløpig ikke tilbudt en forlengelse på Old Trafford.

Følg Premier League direkte her

Han kan dermed forlate Manchester United som Bosman-spiller neste sommer.

Vil til Spania
Franskmannen Mikael Silvestre sliter også med lite spilletid. 29-åringen har ikke startet en kamp siden 1-0-tapet mot Arsenal i september.

Han er foreløpig tredjevalget på venstreback bak Gabriel Heinze og Patrice Evra.

Silvestre sier at han nå ønsker å prøve lykken i spanske La Liga.

- Ja, hvorfor ikke, svarer Mikael Silvestre på spørsmål om han vurderer å forlate Manchester United.

- Men det eneste som er klart for øyeblikket, er at jeg utelukker en retur til Frankrike. Det er ikke forbi jeg ikke elsker mitt hjemland, men fordi jeg kjenner ligaen der for godt. Jeg ønsker å prøve meg i en annen liga. Jeg har spilt for Inter i Italia og for Manchester United i England. Det eneste som gjenstår for meg er Spania, forklarer han til The Sun.

Manchester United møter Everton i Premier League onsdag kveld - og starter nok en gang uten Brown og Silvestre.

Tror på ligagull
Ifølge assistenttrener Carlos Queiroz er Manchester United fremdeles litt skuffet over at det ikke ble seier i toppkampen mot Chelsea.

- Vi er aldri fornøyd når vi ikke vinner. Chelsea hadde kanskje ballen litt mer enn oss i andreomgang, men vi skapte de største sjansene. Nå må vi reise oss med å være skikkelig motiverte mot Everton, spesielt med tanke på det viktige kampene vi har foran oss. Vi må være i en god posisjon i januar for å sikre oss et godt utgangspunkt foran vårsesongen i Premier League. Er vi fremdeles på toppen av tabellen i januar tror jeg helt ærlig vi kan vinne serien, konstaterer Queiroz.

Følg Manchester United - Everton fra klokken 21.00 her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.