Vurderer å legge opp

Tor Trondsen blir snart lagt inn på Sunnaas Sykehus for en grundig undersøkelse. Midtstopperen innrømmer at han ikke er fremmed for tanken på å legge opp.

22.06.05 09:45

Trondsen skal gjennomgå en nevrologisk undersøkelse, og han er glad han endelig får svar på hva som feiler ham. Han innrømmer overfor Fredriksstad Blad at han har følt seg sliten de siste månedene.

28-åringen har fått en rekke smeller i hodet i løpet av sine år på fotballbanen – så mange at han ikke engang husker antallet.

- Jeg er blitt redd for å gå opp i luftdueller, og da sier det seg sjøl at jeg ikke har noe på en fotballbane å gjøre, sier han til avisen.

I eliteseriens første kamp i fjor pådro han seg en kraftig smell i hodet, og store deler av fjorårssesongen forsvant. Totalt ble det 164 minutter på ham i fjor. Mot Rosenborg i april fikk han en ny smell, denne gangen i kneet.

Nå innrømmer han at han vurderer å legge opp.

- Naturligvis har jeg et ørlite håp om å komme tilbake, men jeg vil ikke ta ut noe på forhånd. Men helt usannsynlig er det ikke at jeg legger opp, sier Trondsen.

FFK-trener Knut Torbjørn Eggen har full forståelse for at Trondsen eventuelt legger opp.

- Hodet er jo spesielt utsatt og Tor har jo blitt påført noen smeller. Hvis han nå velger å gi seg, så høres det fornuftig ut, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.